Відомий український блогер розповів, що потрібно знати луцьким модникам, аби бути в тренді

06 Червня 2018

Фото: Юлія ФІЛІРОВСЬКА

Текст: Наталка МАЗЕПА

не так давно вкотре побував у Луцьку.

розпитав зіркового гостя про актуальні тренди чоловічої моди.

Читайте також: Відомий український блогер розповів, де у Луцьку найсмачніша кава

:

. З льону можна придбати все. Зараз дуже модно речі уже звичних фасонів із нестандартних тканин, наприклад бомбер. Не з традиційної тканини, а з льону. Просто не уявляю, як влітку виживають без лляних речей.

Однозначно, що влітку можна носити все білого кольору. Окрім шкарпеток! (усміхається - авт.). Коли ви одягаєте білі штани - ви одягаєте їх без шкарпеток! Під взуття беріть білі «сліди». Шкарпетки - це лише спортзал. Навіть під білі кросівки одягайте, будь ласка, «сліди», яких не видно. Це моя порада.

. Побутує стереотип, що чоловіки соромляться носити взуття, у якому відкриті пальці і видно ноги. Вони роблять помилку, коли взувають під них шкарпетки, або ж коли постійно себе парять у кросівках. Знайдіть класні сандалі. Це завжди виглядає стильно.

Насправді, жінкам подобаються наші ноги, так само, як нам до вподоби жіночі. Показуйте їх теж, чоловіки!

. Рудий, бежевий, білий, світло-синій... Не носіть темних аксесуарів. Я взагалі рекомендую влітку змінювати аксесуари на світлі. Дуже класно, коли у хлопця є рюкзак. Це не барсетка чи набиті кишені візитками, гаманцем, ключами... Має бути якась сумка. Навіть з мас-маркету.

за його авто, то думаєш, нехай краще придбає рюкзак у Bershka. І це буде суперкласно.

- чудово, але є й дуже багато дешевших та красивих аналогів. І чоловік завжди круто виглядає в однотонних чорних рівномірно затемненних класних сонцезахисних окулярах. Не треба вигадувати комбінацій. Просто класика.

Під костюм, за велосипед, за кермо і на пляж - завжди актуально. Купіть такі окуляри і нехай вони будуть постійно з вами. Це буде круто, стильно і комфортно.

***

Передрук без згоди «Таблоїда Волині» заборонений.

Читати ще