ТОП-10 найспекотніших фестів України, які відбудуться в серпні

01 Серпня 2018

Ось і настав серпень. Маємо для вас дві новини: погана - попереду всього один літній місяць, і хороша - попереду ще весь місяць літа! Проте вам треба постаратися, щоб він був максимально наповнений відпочинком, розвагами і позитивними емоціями.

Чудовий варіант, який може все це об'єднати, - музичний фестиваль. І серпень в Україні буде дуже багатим на них.

підготував добірку із 10 фестів, які ми радимо вам відвідати:

Бандерштат

Де: Рованці, поблизу Луцька

Коли: 3-5 серпня

Скільки: 250-550 грн

«Друга Ріка», O.Torvald, Віктор Павлік, Тарас Чубай та «Плач Єремії», «Без Обмежень», Арсен Мірзоян, «Тартак», Yurcash, «Жадан і Собаки», Karna, І Am Giant (Нова Зеландія), Роллікс, Arlett, «Чумацький шлях», 5 Vymir тощо.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ОПУБЛІКУВАЛИ ПОГОДИННУ ПРОГРАМУ ВИСТУПІВ НА УСІХ МУЗИЧНИХ СЦЕНАХ «БАНДЕРШТАТУ»

MRPL City

Де: Маріуполь

Коли: 3-5 серпня

Скільки: від 500 гривень

а 4 сценах гратимуть, зокрема, 5’nizza, ONUKA, «Пошлая Молли», Vanilla Sky, Crazy Town, Іван Дорн, Макс Барських, Валентин Стрикало та інші.

Схід-Рок

Сумська область

серпня

і

ПОРНОФІЛЬМИ.

Koktebel Jazz Festival

Де: Чорноморськ

Коли: 16-19 серпня

Скільки: від 395 гривень

. Цьогоріч відбудеться в Чорноморську, теж неподалік Одеси.

а 4 фестивальних сценах гратимуть, зокрема, Morcheeba, Dakh Daughters, ONUKA, Koop Oscar Orchestra із солісткою Jazzu та Олег Скрипка.

«БЕЛЫЕ НОЧИ»

17 - 18 серпня

)

грн.

оловний музичний івент Арт-заводу «Платформа»! Понад 100 артистів різних напрямків, 5 танцполів, креативні селф-зони і арт-інсталяції, яскрава світломузика і атмосфера кращих європейських тусовок.

Zaxidfest 2018

26 серпня

Де: Родатичі (Львівська обл.)

Ціна: 450-1200 грн

цього дня вхід буде безкоштовним.

Sepultura, Bullet For My Valentine, «Ляпис-98», Noize MC, We Butter The Bread With Butter та одні із засновників та ключових виконавців симфо-металу —Therion.

«ART JAZZ 2018»

25-26 серпня

Де: Замок Любарта, Луцьк

Скільки: 100 грн

традиційно стане гостинним місцем зустрічі митців та людей, які люблять хорошу музику та звикли бачити життя в яскравих кольорах.

ОПРИЛЮДНИЛИ ПРОГРАМУ МІЖНАРОДНОГО ДЖАЗОВОГО ФЕСТИВАЛЮ «ART JAZZ 2018»

Brave! Factory Festival 2018

Коли: 25-26 серпня

)

грн

арт-центру Closer та фестивалю Strichka. Шість танцювальних майданчиків - унікальних конструкцій, відповідних різних музичних жанрів, включаючи експериментальні та концертні формати з мультиінструментальний живими виступами і відео-шоу.

Більше 50 світових і українських музикантів та музичних колективів, що грають в різноманітних жанрах і стилях, діджей-сети і наживо, в тому числі з супроводом аудіо-візуальних шоу. Музична частина ділиться на нічну: з 21:00 25 серпня і денну: з 10:00 26 серпня і до останнього треку. (Квиток на нічну частина включає в себе денну).

та інші.

Respublica Fest

31 серпня — 2 вересня

Хмельницький

Ціна: від 150 грн

на великий опен-ейр, який розташується у Хмельницькому на березі Південного Бугу. На фестивальників чекатимуть три сцени, яскраві виконавці, величезна територія для наметів та без обмежень у часі. Водночас художники з п’яти країн займуться стріт-артом у різних куточках міста.

.

ro

8 вересня

Київ

.

ри роки тому вони почали з невеликої вечірки на прихованій локації та вже дійшли до солдаутів перед івентами, що приймають понад 1000 людей за раз. У свою чергу вони, разом з Closer і «Схемою», є тими, про кого згадують найпершими в контексті електронної столиці України. Додайте до цього власний лейбл, щорічний опен-ейр і шоукейси поза Києвом — і матимете Rhythm Büro.

Szare (live).


Читати ще

На Волині хочуть створити календар фестивалів Мандрівник, письменник, мачо: спогади про відомого волинянина. ВІДЕО Показали проморолик карантинного «Бандерштату». ВІДЕО Концерти, фестивалі, майстер-класи: що відвідати лучанам у травні