До Луцька приїхав відомий туристичний проект Ukraїner. ФОТО

28 Липня 2018

Текст і фото: Іра ТВЕРДА

Його презентація відбулася 27 липня у просторі для роботи, творчості та відпочинку Innerspace.

Протягом двох годин лучани мали можливість познайомитись з частиною оргкоманди проекту – журналістом Богданом, операторами Олегом та Павлом, фотографом Олексієм - почути деталі експедицій, побачити прем’єрні відео, поставити питання гостям та навіть сфотографуватися з ними.

Як стверджує ідейник проекту Богдан Логвиненко, початкова мета була зробити контент, який під час подорожей можна було б показувати будь-якому іноземцеві і казати: «Дивись, це Україна!». Але коли вони розпочали першу подорож, то зрозуміли, що українці самі надзвичайно мало знають про Україну.

сайті. Кожну історію стараються зробити мультимедійною.

«Вони (відео – ред.) про сучасність і про минуле. Не про людей, які жили в минулому, а про людей, які живуть тепер і зберігають минуле», - говорить Богдан Логвиненко.

Завдяки волонтерам матеріали уже перекладені шістьма мовами. Планують додати найближчим часом грецьку та французьку. Через великі обсяги інформації проект завжди шукає допомогу перекладачів на будь-яку мовну версію. Богдан поділився, що найбільше матеріали читають, звичайно, українською, а на другій сходинці довгий час знаходиться польська, а не англійська.



***


Читати ще