Неймовірний конкурс краси і таланту «Красуня-україночка» від дитячої модельної школи «Baby fashion». ФОТО

18 Червня 2018

та переможниці багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів краси, титуловані Анюта Климовець (м.Луцьк) та Дарина Ковальчук (м. Рівне).








За версією журі, найкращий весняний образ створила юна лучанка Крістіна Петровська, за що і була нагороджена додатковою розкішною короною, обрамленою камінням, квітами та метеликами.

За найквітковіший образ організатори конкурсу додатково нагородили Гапонюк Вікторію чудовою короною з перлинок.

за найоригінальніший образ (образ весняної птахи) дісталася Віталіні Яворській.

, які представили чудову колекцію українських віночків ручної роботи.

. До слова, сам 2-метровий смугастий носоріг обрав і нагородив додатковою короною і подарунком учасницю, яка сподобалась йому найбільше. Нею стала маленька лучанка Вашкурак Соломія.

Закінчилось це неймовірне свято дитинства церемонією нагородження та коронацію красунь-україночок. Відтак, перемогу у конкурсі здобули Крістіна Петровська, Віталіна Яворська, Софія Щерба, Вікторія Гапонюк та Соломія Вашкурак.

Додатковою короною, в якості призу глядацьких симпатій, відзначено наймолодшу учасницю конкурсу, мешканку м. Нововолинськ, якій щойно виповнилось три роки - Христинку Німой.

Марія Ягелюк, Аліса Польна, Христинка Німой, Анна Мельник, Маляревич, Литвин, Гаврилюк, Софія Маляревич, Софія Литвин, Аліна Гаврилюк.

Ангеліна Скібіцька та Олександра Захарчук.

Завершилось дійство яскравим феєрверком та чудовим співом почесного члена журі та просто красуні - Анюти Климовець.







2



2

1





2















1


2


1



1