Чим здивує лайнап Light Stage фестивалю «Файне Місто»

20 Червня 2018

, серед яких відомі іноземні та вітчизняні музичні виконавці.

Для відвідувачів «лайтової» сцени організатори приготували чимало сюрпризів.

а свій образ виконавці доповнюють одягом з власних колекцій із справжнього скла. Мелодії переповнені звуками з майбутнього – таку магію на фестивалі «Файне Місто» ви точно ще не бачили!

Bloom Twins», які, до речі, мають українське коріння. Сестри-близнята Анна та Софія Купрієнко із України давно завоювали європейські хіт-паради. Свій музичний стиль дівчата визначають як дарк-поп, що справді є цікавим міксом незвичного звучання.

» вже очікує свого приїзду Файне Місто. Дует, що був створений у 2013 році, представив країну на музичному конкурсі «Євробачення - 2017».

Зараз хлопці підкорюють німецьких слухачів, бо саме там заплановані їхні нові виступи.

. Словаки з гурту «PAPYLLON» подарують нове бачення на альтернативний рок. У 2017 році вони випустили свій дебютний однойменний альбом і приїдуть з цими піснями у Тернопіль 20 липня на Light Stage фестивалю «Файне Місто».

і додасть темних сторін звучанню мультиінструментальної музики.

Leo Mantis поділиться зі слухачами частинкою свого унікального стилю, в якому вдало поєднується запальні ритми африканського блюзу, року та інді. Тож уже 22 липня ви переконаєтеся у магії звучання його пісень.

Їхній перший студійний альбом слухачі побачили у 2016 році, до якого увійшло одразу 25 пісень. Музиканти успішно гастролюють по Україні і підкорюють серця все більшої кількості меломанів.

і успішно гастролює не лише серед українських, але й польських міст.

завжди дивує симбіозом блюзу, кантрі, фольку та регтаймів.

! Нестандартні костюми виконавців з каштанів, гречки, сирих курей на голові, чудернацьких шляп та дивакуватих елементів одягу точно запам’ятовуються надовго. Головна інтрига – в якому образі цьогоріч з’являться артисти. Ми лише знаємо точно, буде шалений перформанс!

». До речі, останні люблять дивувати публіку цікавими мистецькими симбіозами.

Деньги Вперед».

тут.

Читати ще