9 серпня: чорно-біла еротика, Fucking село та журналістка Тетяна Ізотова

09 Серпня 2018

Цього дня 1483 року була відкрита Сікстинська капела, 1848 року на Буковині скасували кріпацтво, 1942 року на стадіоні «Зеніт» у Києві відбувся так званий «матч смерті» (насправді один із серії матчів між київським «Стартом» та німецькими командами).

У 1945 році США скинули ядерну бомбу на Нагасакі. Постраждало півмільйона людей.

.

розкішні смачні букети.


Читай також: ВОЛИНСЬКА ЖУРНАЛІСТКА ЗНЯЛАСЯ У ЯСКРАВІЙ ФОТОСЕСІЇ В СТИЛІ «ЕТНО»

» щиро вітає іменинницю зі святом і зичить нескінченних ідей для нових творчих проектів, затишку в оселі, позитивних людей навколо і безмежного щастя!

ПОГОДА В ЛУЦЬКУ:

У Луцьку ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів.


Народний прогноз погоди:


Олександр Пономарьов – Зіронька

ьогодні 45 рокв виповнюється одному з наймаститіших співаків України, актору, тренеру вокального шоу «Голос країни» Олександру Пономарьову.

За час своєї музичної кар’єри артист встиг випустити кілька альбомів, знятися у мюзиклах і навіть представити Україну на «Євробаченні».

Пропонуємо пригадати, з чого ж починався успіх Олександра:

ФАКТИ ДНЯ:


Хмарочос

Екс-лідер елітного загону ФБР і герой війни Вілл Форд стає експертом з безпеки висотних будівель. Коли китайський хмарочос, який він визначив як найбезпечніше місце в світі, займається пожежею, на Форда обрушуються всі звинувачення. У шаленій гонці він повинен знайти справжніх зловмисників, очистити своє ім'я і врятувати своїх близьких, що застрягли в палаючій висотці.

.

.

.

У ролях: Двейн Джонсон («Джуманджі», «Форсаж 8», «Рятувальники Малібу»), Пабло Шрайбер, Нів Кемпбелл, Байрон Манн, Кевін О. Ранкін, Чін Хань та інші.

ФОТО ДНЯ:

Володимир СІКОРСЬКИЙ


ЦИТАТА ДНЯ:


Читати ще

Вулицями Володимира-Волинського прогулювався слон Волинська журналістка знялася у яскравій фотосесії в стилі «етно» Волинська журналістка відшукала ідеальні двері для Instagram-фото Лагідний рожевий: відома волинська журналістка змінила колір волосся