16 серпня: зірка, що їздить в метро, чорношкірий Ісус Мадонни та красень Богдан Бальбуза

16 Серпня 2018

.

.

.

.

Іменини сьогодні відзначають Антон, Далатій, Іван, Ісаакій, Кузьма, Соломія, Фауст.

.






став «Красенем місяця» в результаті голосування наших читачів.


Читай також: КРАСЕНЬ ДНЯ: ВОЛЬОВИЙ ЛИЦАР БОГДАН

«Таблоїд Волині» щиро вітає усіх іменинників та зичить наснаги, творчих та професійних ідей, сил для їх втілення у життя, надійних друзів та однодумців та міцного здоров’я!

ПОГОДА В ЛУЦЬКУ:


Ясним небо у Луцьку буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Удень очікується дрібний дощ, ввечері - дощ із грозою.


Народний прогноз погоди:

16 серпня вшановується пам'ять преподобного Антона Римлянина, Новгородського чудотворця. У народі святого називали Антон Віхровій, оскільки у цей день часто буває вітер, по якому судять про майбутню зиму. Якщо на Антона вихор - чекай сніжну зиму. Ще в давнину помітили, який цей день, такий і жовтень.

Madonna – Like A Prayer

16 серпня День народження святкує ще й вічно молода, енергійна й талановита Мадонна. Тож Мелодією дня ми обрали саме її композицію.

» — перший сингл Мадонни з її четвертого студійного однойменного альбому. Він був випущений 28 лютого 1989 року.

єру.

Rolling Stone.

стає свідком вбивства дівчини трьома чоловіками, але арештували чорношкірого чоловіка, який намагався її врятувати. Мадонна біжить у церкву, щоб врятуватись. Вона цілує чорношкірого Ісуса та йде у поліцію, де дає свідчення про злочин…

ФАКТИ ДНЯ:

ібрала кілька цікавих фактів про актора, який вже давно завоював статус найскромнішої знаменитості світу. Кіану Рівз їздить у метро, посміхається перехожим та робить мільйонні пожертви на благодійність.


Його мама переїхала спочатку до Австралії, потім – до США та Канади, за цей час у нього було кілька прийомних батьків. Через переїзди Кіану часто змінювів школи, а дислексія ще більше ускладнювала навчання. У дитинстві він мріяв стати хокеїстом, але завадила травма.

***

З тих пір у Рівза не було серйозних стосунків. А його найкращий друг Рівер Фенікс помер від передозування наркотиками.

***

Кажуть, він відмовляється від великих ролей, якщо вважає, що персонаж занадто жорстокий.

***

, і він пожертвував солідну частину свого гонорару від «Матриці» на її лікування та у фонд боротьби з лейкемією.

***

Це нетипово для голлівудських зірок, але у нього немає величезної кількості речей, у нього немає охорони, його часто можна побачити в метро.

***

тому в свій день народження Кіану купив собі кексик та каву, і будь-який перехожий міг привітати його. І це теж відмінна риса Рівза: він ставиться до себе з неабиякою часткою самоіронії.


***

Рівз абсолютно спокійно їздить у громадському транспорті, а якщо треба – поступиться місцем.

***

І пам'ятайте його слова: «Фотографія може розповісти більше, ніж тисячі слів, але нічого з них не буде правдою. Я абсолютно щаслива людина».

Патрік

Сара Френсіс – молода жінка, якій ніяк не вдається налагодити власне життя. Менш за все їй потрібен хтось, за ким треба доглядати. Ще менше – той, хто пускає слину, хропе та їсть зі сміттєвого відра на кухні. Втім, хоч не хоч, бабуся лишає їй у спадок дуже розбещеного песика – власного мопса Патріка. Чи думала стара, що робила!? Очевидно, ні. З появою цього чотирилапого бешкетника все у житті Сари йде шкереберть. Але згодом відбувається щось надзвичайне. Товстенький коротун Патрік поступово змінює життя своєї хазяйки на краще…

Країна: Великобританія.

Режисер: Менді Флетчер.

.

.

Актори: Ед Скрейн, Дженніфер Сондерс, Бітті Едмондсон, Емілія Джонс, Емілі Атак та інші.

ФОТО ДНЯ:

Віктор ГОЛІКОВ



ЦИТАТА ДНЯ:


Читати ще