ЗАКАЗУХА: Микола «Красне сонечко» Яручик з О, є! О. Є. Положинським

28 Травня 2015
Не знаємо як правильно написати «холостячки» чи «холостюхи»? Тому – пишемо як знаємо!

Миколу «Красне сонечко» Яручика з Днем народження, з піднесенням та сподіваннями хоча б якийсь час «повстрічатись», вітає елітно-гламурно-сексуальна частина представниць слабкої-слабкої статі обласного та інших ерогенних центрів! І нехай Миколу дехто називає Другим, з поваги до Миколи Першого, у наших серцях все-таки першим буде завидний холостяк Микола Олександрович, а не зразковий сім’янин Микола Ярославович! Даруйте, але кон’юнктура ринку, так би мовити)

Нехай деякі недалекі представниці корпусу наречених у Луцьку кажуть, що Микола і ловелас, і жонолюбець, і спокусник, і донжуан, і бабій, і всяке-інше різне, ми переконані, що тому вони й недалекі, що таке базікають. От посудіть, що краще: їсти тортик з подружками, чи якусь гидоту наодинці? Так отож!) Окрім усіх вищеперечислених епітетів, Микола ще й депутат Луцької міської ради та успішний бізнесмен. А те що велелюбний – так це ж значить є ще порох у порохівницях!

З роси й води славному козаку. Впевнені, на Миколу у перспективі чекають ще більші успіхи, бо за щоби він не брався – справі віддається на всю силу. До кінця! - сказали, опустили очі та зашарілися. Все… Пісня.



Громадяни України, користуйтесь моментом -
Виберіть мене своїм Президентом!
А щоб уберегтися від верховної зради,
Дозвольте мені узурпувати владу...


Сашко Положинський. Виберіть мене

Також день народження 28 травня у лідера гурту «Тартак», уродженця Луцька Сашка Положинського. Кумира юності, стабільно нев’янучого енерджайзера української сцени з надійними волинськими тилами, з Днем народження вітають політично підковані юнаки та юнки поліського краю!

Колись Ви, Сашку, охарактеризували себе трьома словами: розумний, гарний, талановитий… Ми би додали – вже й досвідчений!) Тому, Олександре Євгеновичу, ми, хоч і трішки з запізненням, але серйозно поставились до Ваших закликів і готові підтримувати Ваші політичні амбіції. У своє чергу, просимо не сприймати наші пропозиції за пустопорожню балаканину і проаналізувати кожну з них.

Зрозуміло, що на Такій посаді Вам потрібна буде команда. А де взяти більш перевірених людей, ніж у своєму ж співацькому цеху? Тому, дивіться!
На посаду прем’єра пропонуємо гіганта української сцени (у хорошому сенсі слова) Ірину Білик. Вона би все вирішувала «Так просто», налагодила б контакти з європейськими «Франсуа» і, можливо, нарешті б сказала «Годі вже» ліліпутлєрівським карликам.

Віце-прем’єрство у цій ситуації однозначно треба було би довіряти «Бумбоксу». Співали би прем’єру «Вона носила квіти у волоссі», благо, Ірина до цих речей жіночка чутлива) І в разі чого могли би з’ясувати у міністра МВС «Хто наклав у Бобік?» МВС же по-любому мають очолити ОТ VINTA. Ті точно дізнаються як, з якою метою і чому «Накурила баба журавля». Та й мають такі потрібні у цій непростій сиуації «Міцні, засмальцовані руки».
А от міністром молоді та спорту міг би стати Іво Бобул. Здається, потроху дідо впадає у дитинство)

Коротше, питання стоїть у площині зустрічей та обговорень подальших перспектив. Нині ж щиро вітаємо з уродинами. Зичимо наснаги на многії літа, несподіваних творчих задумів і всіляких можливостей для їх реалізацій. І таки впевнені, що все було би інакше, якби всі люди…


Читати ще