У «Premier City» – «туса» для матусь

23 Серпня 2016
Прекрасні дами! Щоденні справи, робота, діти - це все приносить радість, але й водночас дуже втомлює. Тому кінотеатр «Premier City» започатковує нову спільну традицію, відпочинок від буденності разом із проектом «У кіно з подругами».

«У кіно з подругами» стає нашою постійною традицією! Ми вирішили не зупинятись на одній вечірці. Ми хочемо дарувати свято посеред тижня дівчатам та жінкам якомога частіше», - кажуть організатори.

Вечір, коли Ви зможете поласувати прохолодним шампанським, коктейлями та десертами. Вечір, коли професійні візажисти, перукарі зможуть надати Вам безкоштовні рекомендації та зробити Вам макіяж чи зачіску. Пориньте у приємну, розслаблену атмосферу, зробіть чудові фотографії, насолодіться вільним часом сповна. Якщо у Вас є маленькі дітки, Ви можете взяти їх з собою! Адже, у дитячому центрі «FigliMigli» діє ЗНИЖКА 50% НА ПОСЛУГИ НЯНІ (для власників квитків на прем’єрні сеанси)! А ще, нещодавно відкрилась НОВА ІГРОВА ЗОНА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ДИТЯЧОМУ РОЗВАЖАЛЬНОМУ ЦЕНТРІ «FIGLI MIGLI» – НОВА ІГРОВА ЗОНА

«Для Вас, наші найкращі відвідувачі, ми намагаємось створити ідеальні умови для відпочинку! Ми любимо Вас! Ми цінуємо Вас!», - кажуть у «Premier City».



Отож, раді запросити усіх чарівних дівчат, молодих мам на продовження проекту «У кіно з подругами» - вечірку «Матусі у тусі». Вас чекає прем’єрний показ фільму «Дуже погані матусі», частування коктейлями та десертами, професійна фотосесія, DJ та МС, акційні пропозиції на коктейлі та чудові подарунки! 25 серпня 18.00 кінотеатр «Premier City»!






Читати ще