У Луцьку відбудеться благодійний забіг святих Миколаїв

28 Листопада 2016
28 листопада у приміщенні малого конференц-залу готелю «Україна» відбудеться прес-конференція, присвячена події – «БЛАГОДІЙНОМУ ЗАБІГУ СВЯТИХ МИКОЛАЇВ». Початок – о 15:00.

Організаторами змагань виступають ТРЦ «Порт Ciті», ТМ «Дмитрук» та спортивний клуб «Лучеськ». Подія відбуватиметься під патронатом Луцької міської ради, Управління з питань фізичної культури та спорту, Федерації легкої атлетики України.

За підтримки гіпермаркету «Там-Там» та компанії WOG. Захід проводиться за рахунок коштів організаторів. При реєстрації учасники вносять стартові внески, які у повному обсязі будуть передані Волинському обласному спеціалізованому Будинку дитини.

У зв’язку зі стартом спортивно-благодійного проекту «БЛАГОДІЙНИЙ ЗАБІГ СВЯТИХ МИКОЛАЇВ» організовується прес-конференція. Метою є поширення інформації про змагання, популяризація здорового способу життя та інформування місцевих ЗМІ та громади.

Планується обговорення забігу та його цілей, питання популяризації спорту у місті в контексті святкових новорічно-різдвяних днів. Будуть окреслені основні положення та правила проведення змагань, дистанції, маршрути, вікові обмеження для учасників, програма розкладу та регламент.

Дата, час, місце проведення забігу:
  • Дата: 18.12.2016;
  • Час: 10:00 – 14:00 – видача стартових пакетів;
  • 15:30 – відкриття змагань
  • Місце: Україна, м. Луцьк, проспект Соборності;
  • Місце старту і фінішу: м. Луцьк, ТРЦ «Порт Ciті»
Видача стартових пакетів триватиме з 10:00 до 15:00 18 грудня у «ТЦ Порт Сіті». У набір учасника входить: стартовий номер (який бере участь у святковій лотереї від Святого Миколая), новорічна шапка, медаль фінішера.

Довідка: «БЛАГОДІЙНИЙ ЗАБІГ СВЯТИХ МИКОЛАЇВ» – спортивне свято, що має на меті популяризувати здоровий спосіб життя та водночас створити новорічно-різдвяне свято з безліччю веселощів, та подарунків.

Очікується, що у ньому візьмуть участь до 1000 учасників. Дорослі та діти подолають дистанції у 7 км, 2 км, 500 м, 200 м та 100 м. Діти, що братимуть участь у повноцінних тематичних новорічних костюмах (костюм Святого Миколая, снігуроньки, сніжинки, бурульки, сніговика, оленя і т.д.) гарантовано отримають подарунок.

Читати ще