Співак із Луцька створив пісню до 10-річчя престижної української премії

04 Лютого 2018
Лучанин Дмитро Монатик створив пісню ексклюзивно для 10-річчя премії «Viva! Найкрасивіші »і представив її на концерті 2 лютого після оголошення переможців.

Почесною місією відкривати і завершувати церемонію нагородження «Viva! Найкрасивіші-2018» був удостоєний честі мультиартист і творець найбільш танцювальних хітів - Monatik, йдеться на сайті журналу.

Ексклюзивно для «Viva! Найкрасивіші »Monatik підготував нове прочитання треку«Те, від чого без розуму». Нова версія треку, вперше після прем'єри довгоочікуваного шанувальниками кліпу, зазвучала саме на сцені Палацу «Україна».



«Коли Viva! звернулися до мене з такою важливою місією - написати пісню, присвячену 10-річчю журналу, я зрозумів, однозначно, що її звучання і душа проявиться максимально чесно, тільки якщо ми з хлопцями (прим. Антоном Чілібі і Сергієм Єременко - «MonatikChilibiSound») зробимо це з нашим майбутнім - дітьми! Благо, я знаю найталановитіших! Я дуже гордий і щасливий тому, як все в підсумку вийшло! Дякую Viva! за те, що посіяли зерно, яке проросло в настільки мотивуючу, чесну пісню, і дали можливість дітям насолодитися такою сценою і глядачем. А глядачеві, в свою чергу - нашим світлим майбутньому », - зазначив Monatik.







Фото: Андрій Бочка

Читати ще