Ранкова гімнастика, майстер-клас з аеробіки та відеолекція: луцькі студенти відзначили День здоров’я

09 Квітня 2017
Студенти та викладачі Академії рекреаційних технологій і права провели ряд заходів, приурочених Дню здоров’я, що відзначався у Міжнародному товаристві 7 квітня. Це свято було засновано на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, яка, з’явившись в 1948 році, об’єднала у своїх рядах представників 191 держави світу. Щороку для офіційних заходів, присвячених Дню здоровʼя, вибирається окрема тема: активність життя, захист вагітності, вплив клімату на здоров’я людини, медична допомога людям, постраждалим в результаті надзвичайних ситуацій, тощо.

Ранковою гімнастикою біля центрального входу в Академію розпочався День здоров’я під керівництвом голови студентської ради, студентки напряму підготовки «Здоров’я людини» – Ольги Климюк. Старший викладач кафедри здоров’я людини та фізичної реабілітації – Косинський Едуард Олександрович провів майстер-клас з аеробіки.

Лікар Волинського обласного центру здоров’я – Левчук Сергій Васильович провів для студентів відеолекцію на тему «Вплив шкідливих звичок на стан здоров’я людини». Метою лекції стало зміцнення, збереження та відновлення здоров’я молоді шляхом формування здорового способу життя.

















Читати ще