Активісти планують зірвати концерти MONATIKа

15 Вересня 2018

Співак Мonatik незабаром планує відвідати Західну Україну із концертами, але громадські активісти проти цього.

ІА ZIK.

«Натрапив сьогодні на інформацію, що співачок Монатік активно гастролює по Україні і навіть буде давати концерти в Тернополі (вже є афіші). Нагадую – цей співачок активно гастролює на теренах московії (навіть знімався в їхніх фільмах та рекламах). У Львові він безперечно не буде давати своїх меншовартісних концертиків (наше патріотичне середовище не дозволить).

Але закликаю свідомих тернополян, франківчан та свідомих українців по всій Україні не допускати у своїх містах шабаші такого роду запроданців («врємя і стєкло», MOZGI, LOBODA і інша шушера). Я розумію, що це важко, це набридло робити, це провокує певні збурення і напругу. Але сидіти в мокрих окопах місяцями також не надто приємне явище. Набагато зручніше сидіти вдома і кидати у Фейсбуці патріотичні постики і картинки, кричати «путін – хуйло».

Але якщо ми не в окопах, то маємо захищати наші моральні і ціннісні кордони тут, на місці. Бо коли сьогодні ми закриємо очі на таку поведінку «наших» псевдо-артистів то завтра не матимемо морального права звинувачувати владу у співпраці з ворогом. Мистецтво дійсно може бути поза політикою. Але національно-визвольна війна – це не політика», – йдеться у дописі.

Читати ще