«Номер 1»: у центрі Луцька запрацював салон преміум-класу. ФОТО

15 Січня 2020

Текст: Олеся МАЛИШКО

Фото: Лідія КОЖЕВНІКОВА

Вишукана атмосфера, легкість та багато простору. Це враження від відвідин першого салону преміум-класу у Луцьку. Салон «Номер 1» запрацював у місті нещодавно. Професіонали своєї справи надають послуги манікюру та педикюру на найвищому рівні. Косметологи працюють з найдорожчою косметикою, а перукар має власний затишний куточок.

Про те, чим особливий новий салон в самісінькому центрі Луцька, ми говорили зі співвласницею, косметологинею Антоніною Лисик.

Жінка привітно зустріла нас біля входу. Після короткого знайомства починаємо екскурсію салоном. Антоніна працювала косметологом майже 10 років, а тому не з чуток знає про тренди жіночої краси. Разом зі своєю партнеркою, засновницею манікюрної студії Олесею Язиковою Антоніна кілька років тому наважилася відкрити власний салон «Cloud7Service». Ще тоді вони сформували стандарти якості, які підняли на новий рівень у салоні «Номер 1».


«Нам завжди хотілося дати клієнтам більше, аніж ти можеш. Хотілося дати сервісу, якості. В «Cloud» кожен займався тим, що вміє найкраще. Я з досвідом у косметології зуміла «поставити» там якісну роботу, Олеся знала всі тонкощі манікюру. Завдяки цьому ми отримали гарну репутацію і завоювали ринок. . Ми тоді помітили, що людина ефективніша, коли займається якимось одним напрямком, і в ньому розвивається. Таких спеціалістів ми зібрали в команду», – розповідає Антоніна.

Пізніше, за словами майстрині, виникла ідея створити в центрі міста салон преміум-сегменту, і вивести ці послуги на новий рівень.

Салон у тестовому режимі запрацював з 16 грудня. У команду відібрали найкращих майстрів з «Cloud». Адже «Номер 1» – для тих клієнток, які прануть більшого.


Про те, що заклад створений з любов'ю до клієнта, говорить кожна деталь. Антоніна вказує нам на чудову автентичну ліпнину, легкі «повітняні» столи, скляні перегородки зі звукоізоляцією, систему вентиляції, велику стерилізаційну кімнату. І дійсно, з перших кроків всередині настає відчуття абсолютного комфорту і гармонії. Власниця салону підводить нас до зручного дивану. Він декорований текстильною «ялинкою», яка гармоніює з «ялинкою» на підлозі та на дальній стіні. Це дрібниці, що разом творять стійке відчуття легкості і затишку, яке хочеться забрати з собою.

«Навіть крісла для педикюру у нас із гідромасажем, і клієнт може під час сеансу дивитися телевізор. Всього не розкажеш, адже в кожну деталь тут вкладено дуже багато сенсу. Наш клієнт – естет, якому важлива обстановка і «картинка». Неможливо робити красу, перебуваючи у просторі без смаку. Не можна надихатися, працюючи в сірій «хрущовці». Хочеться виводити цю красу на новий рівень».



Те, що салон є преміальним, також помітно одразу. Окрім вишуканої атмосфери та бездоганного сервісу, відвідувачам одразу впадає у вічі дорога косметика з полиць. Антоніна розповідає, що з цією косметикою працюють професійні майстри салону. Також її можна придбати для власного використання.

«Ми єдині, хто в перукарському залі працює на бренді «Oribe». Це британський преміум-бренд. Для косметології ми маємо «Biologique Recherche». Ми на них робимо догляди за обличчям. Також маємо лікувальну косметику «Zein Obagi», яку створив відомий американський лікар, що лікує шкіру всім голлівудським зіркам. Ці засоби так само в нас є, і ми дуже пишаємося цією косметикою, і спеціалістами, які її використовують».


Майстри салону працюють на однаково високому рівні, адже щороку проходять навчання у одній школі, і постійно підвищують кваліфікацію на відповідних курсах. Все для того, аби клієнти не відчували різниці, якщо їх обслуговуватиме інший майстер.

Зважаючи на все це, каже Антоніна, назва салону «Номер 1», хоч і доволі амбітна, а проте виправдана.

«Ми стараємося відповідати цій назві. Хочемо бути номер один у всьому. Ми не погоджуємося на щось менше, і намагаємося дати все найкраще клієнту. Навіть лампа, в якій дівчата сушать клієнтам нігті – вона найновіша і найкраща з тих, що є на ринку сьогодні. Лаки у нас також найменш токсичні, з найкращою палітрою. З косметології у нас також тільки преміум-засоби. Наш клієнт відчує кваліфікацію лікаря. Те, що в лікаря 10 років роботи в медицині, те, що ми створюємо красу на роки, а не заради якогось одноразового хайпу.

Наша фішка – це якість. І для послуг, які ми пропонуємо, ми зібрали всі найкращі матеріали, найкращі препарати і найновішу техніку», – захоплено розповідає жінка.


Планів салон має надто багато, але Антоніна каже, ще зарано про них говорити. Хочеться налагодити ту роботу, яку вже почато. Хоча, найближчим часом власники, можливо, розширять асортимент послуг, і робитимуть також візаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ШАМПАНСЬКЕ ТА КОНКУРСИ: ЯК САЛОН SELFIE BEAUTY CLUB СВЯТКУВАВ ПЕРШУ РІЧНИЦЮ. ФОТО











***

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу tabloyid@gmail.com.

Читати ще