«Моє захоплення – це моя улюблена робота»: інтерв’ю з «Красунею місяця»

05 Лютого 2020

Текст: Аліна ХОЛБАН

«Таблоїд Волині» продовжує серію інтерв'ю з «Красунями місяця», яких обрали наші читачі: кожна з них розповість, чим вона живе та чим захоплюється. Ми презентуватимемо вам чарівних волинянок, їхні захоплення та стиль життя.

Цього разу ми поспілкувалися з Діаною Патраковою – молодою лучанкою, спортсменкою та нашою «Красунею квітня». Про те, як дівчина прийшла у спорт, а також про мрії, другу половинку та секрети краси Діани – читайте в інтерв’ю.

2

– Як ти пов’язала своє життя зі спортом?

Я виросла у сім’ї спортсменів, тому мене ще маленькою віддали на художню гімнастику. Цим спортом я займалася дванадцять років, виконала норму кандидата у майстри спорту. Три роки тому вирішила піти по стопах батьків і розпочати свою професійну кар’єру легкого атлета. Зараз у мене дуже щільний графік, по два тренування на день. Також треную діток на художній гімнастиці.

– Яке спортивне досягнення вважаєш найголовнішим?

Звичайно, представляти Україну на Олімпійських іграх і підняти наш прапор на п’єдесталі.

– Які плани маєш на майбутнє?

Досягти всіх цілей, які я поставила і, звичайно, створити щасливу сім’ю з двома дітками, коханим чоловіком та вірним песиком.

3

– Поділися секретом: як завжди бути у формі?

Треба більше рухатися, правильно харчуватися, пити багато води. Також менше споживайте смаженого, солодкого, фастфуду та інших шкідливих продуктів. Їжте частіше, але меншими порціями, в ідеалі харчуватися треба п’ять разів на день. А мій головний секрет – не перевищувати свою денну норму калорій.

– Якому стилю одягу надаєш перевагу та де зазвичай купуєш речі?

Люблю як спортивний, так і класичний стиль. Мене часто можна побачити в сукнях і спідницях, також люблю ходити на підборах. Мені подобається виглядати елегантно, але, через щільний графік тренувань, я здебільшого ношу спортивний одяг. Речі найчастіше купляю в масмаркетах, спортивний одяг також шукаю у соціальних мережах.

– Чи маєш якісь захоплення окрім спорту?

Моє захоплення – це моя улюблена робота. Я дуже люблю дітей, мені подобається навчати їх чомусь новому, ділитися своїм досвідом. Для мене тренерство і є своєрідним хобі. Також я намагаюся постійно самовдосконалюватися, багато читаю та ходжу на різні тренінги.

– Як зазвичай відпочиваєш?

Зазвичай я обираю активний і веселий відпочинок у компанії друзів та рідних. Не люблю бути наодинці – тоді мені стає сумно. Подорожую, на жаль, не так часто, як хотілося б, через щільний графік тренувань.

– Як відсвяткувала Новий рік?

Святкувала за містом в колі близькиз друзів. Було дуже атмосферно та весело. Крутих вражень лишилося море.

– Чи маєш другу половинку?

Так, маю. Познайомилися ми в компанії спільних друзів, після чого почали спілкуватися. Він був дуже милим та уважним до мене. Я відразу побачила в ньому всі ті риси, які притаманні справжньому чоловіку. З ним я почуваю себе щасливою та коханою. Він завжди мене підтримує як і в спорті , так і в житті.

– Які риси характеру найбільше цінуєш у собі? Чи хотіла б щось змінити?

Напевно, ціную цілеспрямованість, доброту, щирість та відвертість. Проте я легко довіряюся людям і болісно сприймаю їх зради.

2

– Чи вважаєш себе щасливою?

Так, вважаю. Адже я здорова, маю найкращу родину, вірних друзів, кохану людину, омріяну роботу та улюблену справу. Що ще потрібно для щастя?

– Що побажаєш нашим читачам?

Ніколи не здавайтесь! Ідіть впевнено до своєї цілі, не заважаючи на перешкоди та людей, які у вас не вірять. Кохайте та будьте коханими. І бережіть себе.

***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу tabloyid@gmail.com.

Читати ще