«Скрябін» і Наталка Карпа виступлять на «Люди року-2015. Волинь»

22 Вересня 2015
28 вересня у Волинському облмуздрамтеатрі імені Т. Шевченка відбудеться головна патріотична подія року «Бути УКРАЇНЦЕМ» у рамках Премії «Люди року-2015. Волинь».

«Люди – це скарб нашого краю, і саме тому ціль Премії - нагородити людей, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю та України в цілому, – розповіли організатори премії. – «Бережи життя. Цінуй мир» - таким є девіз цьогорічної події. В рамках заходу буде нагороджено не лише професіоналів, але й тих, хто по-справжньому цінує життя та мир, а саме – героям, неймовірні історії яких вразять гостей заходу».

Патріотичну подію, яка розпочнеться о 17:00, прикрасять столичні та волинські артисти: легендарний гурт «Скрябін», гурт «Резус блюз та Інна Кириченко», гурт «Пластилін», гурт «KOLO», гурт «Васко Да Гама», українська співачка Наталка Карпа, фіналіст шоу «Голос країни» Влад Ситнік, переможниця «Х-фактор он-лайн» Юлія Іванова, заслужений артист України Адам Горбатюк, юна співачка Дар’я Остапук, шоу-балет «Diamond stars», викладач контемпу луцької школи танців «From the inside» Анна Долгая, ансамбль народного танцю «Радість».

Протягом дійства з вами будуть ведучі Микита Чибарь та Наталка Войтович.

«Головною номінацією стане нагорода в сфері музики, – кажуть автори премії. – Актуальність слів пісень цього виконавця й музики гурту сьогодні справді народжує патріотизм в кожному з нас. Велика Людина та Митець, Висока Музика завжди буде жити в наших серцях... Нагородження в цих номінаціях перетвориться в шоу для глядачів».

У рамках заходу відбудеться благодійна акція «Бог у серцях». Гості отримають ювелірні срібні прикраси у формі тризуба від співорганізатора благодійної акції магазину-майстерні «ВАШ Ювелір». Зібрані кошти з благодійної акції та продажу квитків будуть перераховані на лікування військовому Денисюку Миколі Миколайовичу, який отримав поранення 29 серпня 2014 року під Іловайськом.

До слова, «Таблоїд Волині» виступає інформаційним спонсором дійства.


Читати ще