«Подарунки, що вражають»: у Луцьку створюють особливі сувеніри. ФОТО

31 Січня 2020

Текст: Анна ПАНЧЕНКО

Фото: з особистого архіву

«Подарунки, що вражають неповторністю», – девіз майстерні особливих подарунків Suveniry-art. Командра майстів, дизайнерів та робітників пропонують на вибір вироби з дерева та фанери: годинники, картини, тексти, рамки, блокноти, чохли на телефони та навіть сімейні календарі.

«Все розпочалося з того, що це було всього лише моє хобі. Я створював сувеніри для своїх родичів та друзів. Перші замовлення – все ручна робота: годинники, картини, панно», – розповідає керівник інтернет-магазину та майстер Павло.

Команда професіоналів продає сувеніри не лише у різні куточки України, а й за кордон. Як пригадує Павло, гостям з Америки настільки сподобалися їхні вироби, що вони вирішили прикупити декілька годинників в подарунок своїм друзям.

Головна «фішка» підприємства – швидкість та якість, оскільки своє замовлення можна отримати за одну-дві години. Клієнт може запропонувати дизайн та ідею, яку б він хотів втілити у життя.

«В Україна це не дуже поширено. Насправді, на це йде чимала сума грошей», – додає Павло.

Також можливо замовити годинники, для створення яких використовують особливу техніку, – кольоровий друк на дереві. Майстри підбирають високоякісну деревину: дуб, горіх, ясен, вишня та навіть африканські дерева, які відрізняються текстурою та виглядають по-особливому.

Вироби, які вирізняються складністю роботи та якими пишаються майстри, – сімейні календарі.

Павло планує розширювати своє виробництво, наймати більше людей та створити власну майстерю-магазин, в яку може прийти будь-хто та проконтролювати кожен етап створення унікального виробу.

«Це подарунок – особливий, для душі. Ми хочемо, щоб дивлячись на нього, людина отримувала задоволення», – зізнається керівник Suveniry-art.

Придбати сувенір можна на інстаграм сторінці та за номером: 0954211762 (Павло).






















***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу tabloyid@gmail.com.

Читати ще