Чому «Промінь» відмовився від концерту на річницю та як відсвяткує свій День народження. ВІДЕО

05 Серпня 2019

У суботу, 24 серпня, розважальний центр «Промінь» святкуватиме свою другу річницю. Цього року комплекс відмовився від гучного святкування з концертом та феєрверком. В чому справа, який же тоді формат обрав «Промінь» та навіщо – пояснюють організатори.

«Розмірковуючи з командою, що б то таке зробити на річницю, подумали, що не хочемо типову для Луцька гулянку… Ми можемо більше! За останній рік наша команда стала причетною до багатьох соціальних та благодійних проектів: еко-фест «Zero Waste» на підтримку екології та просування життя у стилі «нуль відходів», фестиваль для безпритульних тварин КП «Ласка», співпраця з благодійним фондом «Серце до серця». Ще з першого фесту ми відчули оту «точку неповернення».

На нашу річницю ми усвідомлено обрали важку та ризиковану тему – тему екології, особистої відповідальності, тему свідомого життя. Кожен з нас є свідком та винуватцем того, що зовсім скоро опинимося на звалищі... зі свого ж сміття. Ще трохи, і ми не зможемо бачити прекрасне навколо», – поділилася думками команда РЦ «Промінь».

Розважальний центр долучається до екологічної ініціативи гурту «Онука» #EcoStrum (деталі про ініціативу можна взнати за посиланням) на підтримку громадського проекту «Україна без сміття».

Таким чином, 24 серпня РЦ «Промінь» влаштує екологічний фестиваль #EcoStrumFest, де будуть не лише яскраві розваги та цікаві локації, а й піднімуть важливі питання.

На фестивалі буде ярмарок екотоварів відомих всеукраїнських магазинів, зона з корисними лекціями, дитяча зона з цікавими розвагами, різними перформансами та інсталяціями, і ще багато сюрпризів, про які організатори обіцяють розповісти згодом.

Читати ще