«Зважені і щасливі» по-луцьки: нове життя за вісім тижнів

01 Листопада 2016
Кожна жінка хоче почуватися впевнено, бути гарною у своїх очах та привабливою в очах оточення. Саме з цією метою рік тому фітнес-тренер Олена Чирук створила унікальний для Луцька проект «8 тижнів».

Це особлива програма схуднення, що включає у себе ефективні тренування, систему правильного харчування і постійну психологічну підтримку.
За цей час з допомогою проекту тренер допомогла стати стрункими майже півсотні лучанок. А 28 жовтня цього року відбувся вже 4-ий урочистий «випускний» учасниць.

Все почалося вісім тижнів тому, коли вони з дієтологом проекту Наталією Марчук, шукали відповіді на ключове питання, як треба харчуватися, щоб схуднути. Меню дівчат було щодня різним і включало цікаві салатики,супчики і борщики, м‘ясо та рибка,а інколи навіть солодощі.

Щовечора в закритій групі учасниці розписували свій раціон харчування на день та самостійно вчилися підраховувати кілокалорії.



Досвідчений тренер-методист тренажерного залу Віталій Чирук знайшов підхід індивідуально до кожної учасниці та написав їм програму тренувань. Дівчата займалися тричі на тиждень у тренажерному залі і двічі у залі аеробіки.

Під час проекту учасниці не тільки худнули та оздоровлювалися, а ще відвідували різні зустрічі та майстер-класи.

Так, наприклад, смакували ролами в еко-кафе, випробовували свої сили у нелегкому мистецтві декупажу, спілкувалися із кваліфікованим косметологом, майстром макіяжу та професійним стилістом і брали участь у танцювально-руховій терапії, яка дозволила зустрітися зі своїм внутрішнім світом за допомогою рухів, танцю і контакту зі своїм тілом.




Дівчата не втомлюються з радістю ділитися своїми враженнями від тренувань та програми здорового харчування. Кажуть, Олена Чирук змогла не лише допомогти їм полюбити спорт і здорове харчування, але й глянути на себе зовсім іншими очима.

Підтвердженням цього був особливий подарунок для дівчат – фотосесія в одному з луцьких кафе, де учасниці продемонстрували впевненість в собі, активно позуючи перед фотокамерою.

Звичайно ж, проект не залишився без переможниці. Нею стала 42-річна мама трьох дітей Марина Голота, котра отримала в подарунок від проекту велосипед.








***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа).



0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter