Замість спорту у Луцьку пропонують підвішуватись

02 Лютого 2016
Текст: Ілона Ліберман
Фото: Роман Домбровський


Тримати тіло у здоровому тонусі – запорука гарного самопочуття. В епоху стрімких технологій та малорухливого способу життя зростає популярність спортивних секцій. Чимало наших друзів та знайомих відвідують тренажерні зали, фітнес, йогу тощо.

«Таблоїд Волині» відшукав альтернативний спосіб тренувань, який можна порівняти з мистецтвом. На вулиці Лесі Українки, 52 сформована студія розвитку «Gravity Space».

Кімната обладнана альпіністським спорядженням: шнурками, карабінами, зажимами, які кріпляться до стелі. Все просто, надійно і професійно.

Засновник студії Ростислав Максимчук детально розповів про таке явище як «Alfa Gravity».
Раніше чоловік багато часу проводив в офісі. З часом зрозумів, що потрібно відновлювати сили і більше рухатися . Тренажери не давали бажаного результату.



А от коли Ростислав познайомився із запорізьким початківцем Володимиром Єзерським, який певний час проживав у Луцьку, та відкрив для себе нову систему розвитку тіла і свідомості.

Основа ідеї сформована під час історичних досліджень слов’янських культур. Ще в давнину в монастирях були встановлені розтяжні турніки, на яких тренували воїнів і відновлювали сили після боїв. За допомогою певних вправ функції опорно-рухового апарату набували здорового стану.
Результати, отримані на власному досвіді, та результати друзів демонструють, що за короткий термін в організмі відбуваються дуже серйозні позитивні зміни.

Саме в Луцьку 2 роки тому вирішили організувати перше місце для тренувань. Знайшли інженера, який спроектував першу конструкцію, вона була встановлена в «Інтератлетиці». Тоді ще зовсім мало людей розуміли і цікавилися цією технікою вдосконалення.



Після відряджень в інші міста Ростислав набув досвіду і повернувся в Луцьк з новими ідеями, вирішив відкрити тут окрему, незалежну від спортивного залу студію.

Зараз чоловік пише наукову працю по роботі з фізичним тілом, цьому процесу буде надано наукове обґрунтування, створена теоретична база.

З травня сформувалася група тренерів у складі Ігоря Семенюка, Інни Бургело, Сергія Мазурика. Вони розповідають, як правильно робити кожну вправу, на що вона спрямована і який принесе результат.

Оскільки працюють лише з власною вагою, без додаткових навантажень, – організм гармонізується.
Перше заняття – безкоштовне, надається можливість відчути, що таке «Alfa Gravity». Кожне наступне в абонементі вартує 60 гривень.

Однією з основних відмінностей «Alfa Gravity» від інших занять – за 10 хвилин роботи тут людина відчуває, що відпрацювала годину в звичайних умовах .

Судячи з анкет, у студії вже побували близько півтисячі відвідувачів, 50 із них займаються постійно.
Це не спорт, де люди напрацьовують, а потім змагаються. Тут людина працює сама з собою і змагається зі своїми можливостями, напрацьовує нові стани організму.

Біохімія і гравітація допомагають якісно та інтенсивно добитися хорошого результату. Через розслаблення і розтяжки знімаються зажими, а потім виконуються вправи на укріплення, щоб весь корсет опорно-рухового апарату справитися з фізичними навантаженнями.

Обмежень у віці чи формах немає. Діти можуть займатися з 12 років. У це важко повірити, але найстаршому відвідувачу тренувань – 83 роки.

Ростислав не дивується і каже, що навіть його батько у свої 65 років полюбляє після фізичних навантажень на дачі позайматися у студії.







Модель Катерина Федорчук займається «Alfa Gravity» майже півроку. Дівчина бачить позитивні зміни в організмі. Вона стала сильнішою, більш гнучкою, пластичною, з’явився рельєф. Після заняття з’являється більше енергії, можна виконати купу справ, а ще набагато легше прокидатися зранку. Порівнюючи ці заняття з спортзалом, дівчина дійшла висновку, що «Alfa Gravity» дає змогу щоразу відкрити у собі щось нове.















Тренер Ігор Семенюк впевнений, що робота в студії позитивно позначаються на житті. Великі цілі стають досяжними. Хлопець знайшов у «Alfa Gravity» багато спільних рис із йогою, якою займається тривалий термін. Він переконаний, що ці два види духовного і фізичного неабияк доповнюють одне одного. Ігор відчув, як найважчі елементи можна робити так, ніби це зовсім просто.

Якщо говорити про результати клієнтів, то є багато позитивних змін: хтось почав худнути або додав м’язевої маси, є такі, що повеселішали після занять, життя стає наче яснішим.






Катерина Шелестюк дуже задоволена, що подруга порадила прийти на тренування. Паралельно займається у спортзалі, та переконана, що «Alfa Gravity» зі спортом не порівнюється. Вона зізнається – тіло відкрило нові можливості, каже: «після заняття – як у Нірвані». З вигляду, можливо, й легко, але зусиль потребує.








Ярослава розповідає, що її зацікавило фото «Вконтакті», де дівчинка висіла вниз головою. Потім лікар розповів, що для жіночої репродуктивної системи корисні вправи, коли таз піднятий доверху. Через проблеми у хребті вирішила прийти у студію, і з першого разу відчула результат. Максимальний ефект зі спиною і поясницею відчуваєш, коли витягуєшся, і тренер тобі допомагає. Це –самозцілення і гармонізація.






Журналістка «Таблоїду Волині» на власному досвіді переконалася, що «Alfa Gravity» – це не страшно, а прикольно. Відчуття, які не порівняєш із чимось іншим. Кожен м’яз напружується, розтягується. Після повернення на землю хочеться знову зависнути в повітрі.



Досліджуйте власне тіло, вдосконалюйтесь і розвивайтеся. Аби завжди відчувати себе здоровими, молодими та щасливими!
1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter