​Юні волинські акробатки збираються на Чемпіонат світу в Бельгію

03 Грудня 2017
Жительки с. Гірка Полонка, неодноразові чемпіони України зі спортивної акробатики, отримали унікальний шанс – представити країну та Чемпіонаті світу.

Вихованки Заслуженої тренерки України Кришпінович Олени Юріївни, наполегливі і талановиті Сліпчук Єва, Юхимюк Ірина, Мальчук Олександра, Пом'яновська Дарина та Куніцька Вікторія неодноразово вражали публіку та завойовували престижні медалі.



Цьогоріч після Чемпіонату України їх обрали з-поміж багатьох юних талантів для виступу на найголовнішій спортивній арені – Чемпіонаті світу.



Втім, юні акробатки та їх батьки зіткнулися з фінансовою проблемою: для виступу на чемпіонаті потрібно 31 тис. грн з учасника, враховуючи суму стартового внеску, перельоту та проживання. На жаль, держава не фінансує юніорську збірну, а батьками не під силу самим зібрати такі кошти.

Саме тому мама однієї з учасниць Оксана Сліпчук організувала благодійний збір грошей на підтримку волинських талантів.

«Це найвища планка, до якої можна сягнути юному спортсмену, займаючись таким непростим і красивим спортом як акробатика. Дуже важливо, щоб те, чим займалися наші діти з раннього віку, не залишилося непоміченим. Участь у Чемпіонаті стане не лише хорошим стартом їхньої професійної кар’єри, а й засвідчить престиж України, яку вони представлятимуть!», – ділиться з Таблоїдом Волині мама Єви.



Усі охочі можуть підтримати волинських акробаток, перерахувавши будь-яку суму на картку 5168 7426 0841 7469 (отримувач Сліпчук Оксана Вячеславівна)

Контактний телефон та уся детальніша інформація: 0990754878 (Оксана)
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter