Як пройшло останнє тренування перед масовим забігом «Лучеськ Півмарафон 2017»

08 Вересня 2017
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ

Пасмурна погода не налякала луцьких пошановувачів здорового способу життя, які зібралися на останньому тренуванні перед масовим забігом «Лучеськ Півмарафон 2017», який відбудеться 10 вересня на центральних вулицях міста.

Близько тридцяти спортсменів різного віку зібралися на стадіоні «Авангард», аби ще раз добре розім’ятися перед досить важким випробуванням. Для когось півмарафон – можливість впевнитися у своїх силах, а для когось – справжня мрія, до якої йшли протягом тривалого часу.

Як тренувалися луцькі бігуни бачив і «Таблоїд Волині». Тож пропонуємо нашим читачам переглянути наш фоторепортаж і обов’язково прийти та підтримати спортсменів, які ставитимуть нові рекорди у неділю, 10 вересня, на центральних вулицях Луцька.


























***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter