Як луцькі учні у бейсбол грати

28 Жовтня 2017
Текст: Андрій СЕМЕНЮК
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ


Бейсбол – гра ще досить нова для Волині, проте прихильників у неї вистачає. А віднедавна для дітей віком 10-13 років запрацювала секція з цього виду спорту.

Чого навчилися юні луцькі бейсболісти можна було побачити 19 жовтня на першій товариській грі. Позмагатися з нашими спортсменами приїхала команда «Західний вогонь» з міста Рівне. Хоча луцькі бейсболісти тренуються порівняно небагато часу, гра вийшла насиченою та рівною.

Відбувались змагання на спортивному майданчику НВК № 10. Цікаво було спостерігати за перехожими, які з подивом зупинялися і дивилися, що ж це відбувається.

З рахунком 17-13 перемогла команда «Західний вогонь». Окрім гарних емоцій гості лишили ще й корисні подарунки для господарів – бейсбольні шоломи та биту.

«В нашу команду входять учні поки що лише двох шкіл - № 10 та № 19. Але ми будемо раді, якщо до нас приєднаються школярі з інших навчальних закладів. Сьогоднішня гра показала, що наші діти, які тренуються лише два місяці, на початку гри були дуже перелякані й наробили багато помилок. Однак, ми зуміли наздогнати суперника в рахунку, хоча досвід та вміння рівненських бейсболістів допоміг їм перемогти.

Я хочу подякувати усім, хто допоміг організувати це своєрідне свято для дітей. Особлива подяка – команді «Західний вогонь» та їх тренеру Володимиру Судімаку.

Також хочу запросити усіх бажаючих приєднатись до нашої команди», – розповів тренер Роман Магас.

До слова, секція з бейсболу діє у ЗОШ № 19. Заняття – безкоштовні!










































***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter