Волинянка стала лауреатом міжнародної спортивної премії

14 Грудня 2016
Чемпіонка України та учасниця Олімпійських ігор 2016 року Тетяна Коб стала срібною призеркою чемпіонату Європи з боксу серед жінок.

Як повідомляє Район.Ковель, титуловану спортсменку запросили в Одесу на урочисту церемонію нагородження міжнародною премією за високі заслуги і досягнення в спорті «Золотий мангуст». Тетяна стала володаркою статуетки, – повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Цьогоріч у заході взяли участь близько 460 відомих особистостей з 12 країн світу. Цікаво, що організатори свята розширюють не лише географію, а й з кожним роком охоплюють все більше видів спорту. Якщо на початку володарями «мангустів» ставали представники єдиноборств, то в цьому році серед нагороджених і наш каноїст Юрій Чебан (дворазовий Олімпійський чемпіон 2012 і 2016 років), вірменський важкоатлет Гор Мінасян (срібний призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, призер чемпіонатів світу і Європи), українська стрибунка у воду Анна Красношлик (срібний призер юнацьких Олімпійських ігор 2014, срібний призер чемпіонату Європи 2016).

«Золотий Мангуст» - це єдина міжнародна премія, яка оцінює заслуги спортсменів, тренерів, меценатів, політиків, громадських і державних діячів, опираючись виключно на їхні професійні навички. За час її існування було нагороджено багато спортсменів, чиї імена відомі в усьому світі. Серед них: Василь Ломаченко, Олександр Усик, Ірина Мерлені, Ельбрус Тедеєв, Володимир Продивус, Аліна Шатернікова, Равіль Сафіуллін, Віктор Постол, Ярослав Амосов, Давид Костецкі і багато інших.



0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter