«Волиньбаскет» поїхав на Схід за перемогою

20 Листопада 2015
Дві наступні зустрічі луцький баскетбольний клуб «Волиньбаскет-WOG» зіграє на виїзді. У п’ятницю, 20 листопада, підопічні Дмитра Чайковського зустрінуться з БК «Запоріжжя», а вже в неділю, 22 листопада, лучан прийматиме криворізький «Кривбас».

У Запоріжжі волиняни зможуть поборотися за перемогу. Турнірне становище «козаків» не набагато краще, ніж в «лицарів». «Волиньбаскет» займає останню позицію в турнірній таблиці з нулем в графі перемог. Запорізькі баскетболісти у «турнірці» йдуть на шостому місці з двома перемогами і п’ятьма поразками.

Цікавий той факт, що в Запоріжжі виступає екс-гравець лучан Олег Рудаков. В Луцьку теж є гравці, в кар’єрі яких є згадка про Запоріжжя. Іван Тимощук минулого року захищав кольори «ФЕРРО-ЗНТУ», а Денис Кошовець грав за університетську команду ЗНУ. Головний тренер запоріжан Дмитро Щиглінський зізнався, що матч з лучанами не буде легкою прогулянкою для його команди.

«Гадаю, що добір гравців у луцькій команді не відповідає її нинішній позиції в турнірній таблиці. Перш за все, мені добре відомий потенціал Івана Тимощука, котрий ще минулого сезону захищав кольори «ФЕРРО-ЗНТУ» та Дениса Кошовця з нашої команди, який на Універсіаді виступав за ЗНУ. Не потребують зайвих рекомендацій Микола Полюляк і Едуард Федчук, які прийшли до луцької команди зі львівської «Політехніки-Галичини». Я вже не кажу про найдосвідченішого – Віктора Герасимчука з «Говерли». А не вистачає лучанам зіграності з місцевою молоддю, що, між іншим, характерно й для нашого колективу», – сказав Щиглінський.

Гра в Запоріжжі розпочнеться у п’ятницю, 20 листопада, о 20:00. А в неділю, 22 листопада, о 16:00 лучани гратимуть в Кривому Розі. Пряму трансляцію матчів можна переглянути на YouTube каналі Федерації баскетболу України.

Зазначимо, «Кривбас» посідає друге місце у турнірній таблиці з 12-ма очками в активі.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter