Баскетболісти «Старого Луцька» гідно зіграли у матчі проти столичного «Будівельника». ФОТО

26 Листопада 2022

Столичний Будівельник здобув перемогу над Старим Луцьком 81:71 в рамках баблу в Дніпрі в регулярному чемпіонаті Суперліги Parimatch.

Про це розповідає Федерація Баскетболу України.

Будівельник впевнено розпочав 8:0, але далі гравці Старого Луцька увійшли у гру, і вже вони доволі скоро вийшли вперед. З середини першої чверті на майданчику спостерігалась рівна гра, де жоден суперник не виходив вперед більше ніж на 4 очки.

Будівельник здійснив ривок в кінцівці третьої чверті, коли кияни з рахунку 53:53 за 4 хвилини до кінця завершили чверть 66:56. Втім, Старий Луцьк не здався і до середини останньої чверті скоротив відставання до -1.

Останні дві хвилини команди розпочали при +4 для Будівельника, але кінцівку краще відіграли кияни, які здобули впевнену перемогу.

Найрезультативнішими в матчі стали Володимир Конєв з 21 очком, 11 підбираннями та 6 передачами у Будівельнику та Володимир Коцько з 21 очком та 7 передачами у Старого Луцька.

Будівельник здобув сьому перемогу в сезоні, залишаючись без поразок, а Старий Луцьк йде сьомим з двома перемогами в восьми матчах.





























0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter