«Волиньбаскет» поганяє «Черкаських мавп»

04 Грудня 2015
Піcля двох виїзних матчів у Запоріжжі та Кривому Розі, де БК «Волиньбаскет» вкотре програв, лучани прибули до Черкас. Команда Дмитра Чайковського закриє перше коло Суперліги виїзним матчем з БК «Черкаські мавпи».

Гра розпочнеться у п’ятницю, 4 грудня, о 19:00. Пряму трансляцію матчу можна переглянути на офіційному каналі ФБУ в YouTube та на телеканалі «Спорт-1». Зазначимо, безвиграшна серія волинян триває сім матчів. Тому «лицарі» міцно закріпились на дні «турнірки». Черкащани після дев’яти матчів у регулярному чемпіонаті йдуть на четвертому місці.



Лідером «Черкаських мавп» за кількістю здобутих очок є Олександр Кобець, який у середньому за матч здобуває 15.9 очок. Кращим за цим показником у «Волиньбаскета» є Микола Полюляк – 13 очок. Цікаво, тренер «Волиньбаскету» Володимир Журжій у 2011-му був лідером «Черкаських мавп» і в статусі капітана вигравав з «мавпами» Кубок України.

«Дуже сподіваюся, що в Черкасах дамо бій, хоча «Мавпи» – дуже непростий суперник. Однак приклад одеської «БІПИ» показує, що непереможних команд нема. Треба просто виходити й показувати те, що напрацювали під час підготовки. Що стосується «Черкаських мавп» – то це один з небагатьох баскетбольних об’єктів в Україні, де клубна система побудована дуже правильно. Структура починається з маленьких діток і увінчується колективом Суперліги Фаворит Спорт. Баскетболом охоплене все місто», – сказав Журжій.

«На жаль, маємо проблеми зі складом, які стосуються «великих». Це те, про що я часто говорю, коли у нас випадає хоч один гравець передньої лінії, ротації фактично немає і це перетворюється на реальну проблему. Щодо суперника, то попри те, що «Волинь» поки не виграла жодного матчу, аутсайдером я її назвати не можу, ліга дуже рівна і однозначно буде боротьба. З одного боку, «Волинь» зіграла 0:7, а з іншого – для них це зайва мотивація», – зазначив Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкіські мавпи».
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter