«Волинь» розписала нічию з бразильцями в Індії

12 Лютого 2016
Практично без центру поля, на швидкості, непритаманній лютневому етапу підготовки, із жагою до перемоги – так «Волинь» провела другий поєдинок в індійському Кожикоде. Суперник – молодіжка бразильського «Атлетіко Паранаенсе».

Перший тайм запам’ятався обопільними «уколами» команд. «Атлетіко» забило першим після виходу Веслі Сілви сам на сам, але вже за 8 хвилин лучани відігралися. Сергій Логінов підключився на стандартне положення і після удару Мемешева зрівняв рахунок – 1:1.

Цікавішим та емоційнішим виявився другий тайм. Принаймні чотири гольові комбінації вдалися волинянам, але забити вдалося тільки одного разу. І гол знову забив Мемешев.

Усе міг вирішити третій гол, тим більше, що гра лучанам вдавалася. Але, декілька разів втікаючи від захисників «Атлетіко», волиняни нагоди втрачали. А бразильці знайшли сили відігратися. Яго Сілва поцілив у верхній кут воріт Шуста – 2:2.

Отож, друга нічия «Волині» в Індії. Заключний матч групового етапу «Волинь» проведе із англійським «Вотфордом» у понеділок 15 лютого о 15.30 і це буде вирішальний матч, адже перемога дозволить лучанам вийти до півфіналу турніру.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter