«Волинь» на високій ноті завершила футбольний 2020 рік

02 Грудня 2020

Перемігши на виїзді «Кремінь» луцька «Волинь» у гарному настрої йде на зимові канікули в чемпіонаті української Першої ліги.

Незважаючи на те, що головні українські новини спорту захопили виступи вітчизняних клубів в футбольних євро кубках, а також ситуація навколо «технічної поразки» збірної України в Лізі Націй, прихильникам футболу вистачає часу поцікавитися останніми результатами баталій у другому за силою дивізіоні країни – Першій лізі. А там луцька «Волинь» перемогою завершила свої офіційні виступи у календарному 2020 році.

Три очки підопічним Василя Сачка приніс вояж до Кременчука, де «Хрестоносці» здолали місцевий «Кремінь» з рахунком 2:1, завдяки точним ударам Богдана Оринчака та автоголу гравця господарів поля Сергія Чеботаєва. Таким чином, «Волинь» завершила рік з 24 очками в активі і на сьомій сходинці в турнірній таблиці першості.

З одного боку таке турнірне становище «волинян» не здається серйозним досягненням, проте все стає значно позитив ніше, якщо заглибитися в деталі. Через пандемію коронавірусу COVID-19 багато матчів Першої ліги в першій частині сезону було перенесено, і з них – два поєдинки за участю луцької команди. І якщо брати до уваги цей факт і рахувати турнірне становище учасників змагань за втраченими очками, то гіпотетично «Волинь» відстає від лідера турнірної таблиці – «Агробізнесу», який зіграв на два матчі більше, всього на одне очко.

Звісно, «теорію» ще потрібно буде перетворити на «практику» у весняній частині чемпіонату, яка за планом має розпочатися вже 19 березня. Втім, навіть по кінцівці осінньої частини сезону, коли «Волинь» виграла 3 з 4-х останніх матчів в листопаді, позитиву у луцьких вболівальників значно додалося. Тренерський штаб команди на чолі з молодим, але вже дуже досвідченим наставником Василем Сачком на правильному шляху, який має дуже гарні шанси привести футбольного флагмана Волині до елітного дивізіону країни в наступному сезоні – до Української Прем’єр-ліги.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter