Успішно!

Військові з Волині потрапили у збірну України на Іграх нескорених-2025

Україна визначила склад команди, яка візьме участь в міжнародних змаганнях серед ветеранів і військовослужбовців, які зазнали травм і поранень — Іграх нескорених

Україна визначила склад команди, яка візьме участь в міжнародних змаганнях серед ветеранів і військовослужбовців, які зазнали травм і поранень — Іграх нескорених. Серед учасників — троє волинян.

Про це повідомили в обласному Департаменті культури, молоді та спорту, пише Суспільне. Волинську область на міжнародних змаганнях представлятимуть:

Сергій Гордієвич з Нововолинська — старший солдат ЗСУ, ветеран. Боєць отримав поранення у травні 2022 року під час наступу батальйону на Харківщині. у мотиваційному листі військовий вказав: «Для мене буде великою честю представляти себе, своїх побратимів та нашу збірну на Іграх Нескорених».

Костянтин Копелюк — молодший сержант ЗСУ. Отримав поранення у червні поблизу Берестове Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу та в липні 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу в районі Яколівки Бахмутського району Донецької області.

Алла Сенченко з Луцька — солдатка ЗСУ. У травні 2022 року захисниця отримала поранення під час виконання бойового завдання в Лимані Донецької області, після чого потрапила в полон. «Я маю брати участь в Іграх Нескорених. Я вистояла і вижила у полоні довгі 8 місяців і 11 днів», — написала Алла Сенченко у мотиваційному листі на участь в «Іграх».

За даними обласної військової адміністрації, загалом за місце у збірній змагалися 18 ветеранів з Волинської області.

 

Додати новий коментар