Відома волинська спортсменка здобула звання Майстра спорту. ФОТО

17 Травня 2019

Відома волинська борчиня, чемпіонка України, Європи та світу, вихованка луцького клубу «Garda» Вікторія Казакова здобула звання Майстра спорту з панкратіону.

Про це стало відомо з Інстаграм-сторінки спортивного клубу.

«Таблоїду Волині» спортсменка розповіла, що йшла до цього багато років та відчула неабияку гордість, коли отримала звання.

«Вигравала неодноразово чемпіонати України, Європи та світу, тому це було омріяне звання», – ділиться Вікторія.

Хоча цей почесний титул – важлива подія в житті кожного спортсмена, активна жінка не квапиться святкувати.

«Зараз ми організовуємо чемпіонат світу серед дітей, тож поки весь час проводжу на змаганнях. Тут і приймаю вітання», – каже спортсменка.

Як відомо, кожну важливу подію Вікторія Казакова відмічає новим татуюванням на тілі. Не виключенням стане і нове звання: «всі тату означають щось важливе для мене. Оскільки Майстер спорту – дуже престижний титул, обов’язково щось придумаю».

Також борчиня розповіла, що далі готуватиметься до рейтингового турніру у Києві та чемпіонату світу.



***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

2
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter