В центрі Луцька змагалися кращі баскетболісти

27 Червня 2016
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ

Щоб відкрити в собі спортивні таланти, не обов'язково роками підкорювати спортзали. Можна одного разу прийти і підкорити спортмайданчик. І зробити це настільки вміло, щоб усі глядачі ще довго розповідали «А ти бачив цей кидок? Це було ЩОСЬ!..»

Саме у передчутті таких емоцій на Театральному майдані Луцька зібралися молоді та активні люди, щоб у спортивно-змагальному настрої відзначити своє професійне свято – День молоді. А випробувати свої сили юнаки та дівчата вирішили у стрітболі – вуличному баскетболі. Змагання відбувалися в рамках етапу Чемпіонату України з баскетболу 3х3 «LutskCup 2016».

Організаторами турніру виступили Федерація баскетболу України, баскетбольний клуб «Волиньбаскет», спортивний комітет Луцької міської ради та Федерація баскетболу Волинської області.





Учасниками змагань стали 27 команд. Кожна команда складалась із щонайменше трьох учасників. Відповідно до визначеного регламенту, команди ділилися на три групи: чоловіки, жінки, та «Юнаки (U-18». На свято завітали спортсмени з Луцька, Рівного, Ковеля, Нововолинська, Києва, Кузнецовська.

Змагання відбувались відразу на декількох спеціально сконструйованих майданчиках, а матчі тривали до 11 очок.

Матчі тривали у форматі «до 11 очок».





Змагальні ігри вітальними словами відкрили організатор заходу, головний тренер БК «Волиньбаскет» Дмитро Чайковський, перший заступник міського голови Тарас Яковлев та начальник управління з питань молоді та спорту Юрій Волинець.

Учасники команд змагалися досить упевнено, тож перемога давалася не легко. При цьому жінки у майстерності практично не уступали чоловікам.

Після запеклих спортивних поєдинків судді визначили переможців. У категорії «Жінки» перше місце вибороли рівненчанки, друге – баскетболістки з Нововолинська, а третє – лучанки.

В категорії «Чоловіки» кращою стала луцька команда «Вайп аут», срібло виборола команда «Лавісс» із Рівного, а бронзу захопила «Шарашкіна кантора» з Луцька.

У категорії «Юнаки (U-18)» переможцями стала місцева команда «Іди сюди», друге місце дісталося гравцям «SKB» з Києва, а третє взяли луцькі «Перці».

MVP турніру став Максим Дейна.

Переможці змагань отримали від організаторів подарунки.





















0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter