Ультраси «Волині» обіцяють зробити останній матч команди феєричним

13 Травня 2016
Футбольний клуб «Волинь» зіграє завтра з ужгородською «Говерлою». Гра розпочнеться о 14.00 в Ужгороді. Матч стане останнім в історії клубу.

З цього приводу дуже засмучені віддані фанати «Волині». «Ультраси» готують яскраве вогняне шоу та збираються підтримувати улюблену команду до зриву голосу.

«Сум, відчай і ностальгія за тими моментами, які мали місце за 7 років відданого життя футбольному клубу, все більше заповнює мої думки, – пише на своїй сторінці у Facebook лідер волинських ультрасів Тарас Третяк, у футбольному середовищі більш знаний як Йофі Тофі. –

Тиждень тому важко було розуміти, що це остання домашка, зараз ще важче розуміти, що за декілька днів ти поїдеш в останній, 76 виїзд, за Волинь, рідну команду, яка поселилася в душі та серці...

Сотні тисяч кілометрів, сотні стадіонів, мільйони моментів ми пережили разом з нашою фанатською сім'єю. Ми завжди були єдиним цілим та завжди підтримували команду, де б вона не грала та які результати не показувала. За ці роки ми навчилися будувати своє життя, виходячи з футбольного календаря, Укрзалізниця стала для нас другим домом, а стадіони – місцем натхнення... Прикро знати, що твій «золотий сезон» буде першим і останнім в історії «Волині». Ми довго йшли до цього, виходили з важких ситуацій, але все ж на 99% виконали свою мрію, мрію свого життя, до якої йшли роками».

Фанат закликає бути особливо активними у цю суботу під час гри в Ужгороді.

«В суботу ми повинні відтягнутися на повну, згадати все прекрасне, що було з нами за всю історію, і подвоїти ті емоції, які нас переповнювали. Ми повинні запалити стільки піротехніки, скільки ми не палили за все життя. Кожен, хто покидатиме сектор, не повинен говорити, лише хрипіти через відсутність голосу. Все тільки починається, і новітня історія «Волині» скоро знову розпочне свій шлях, адже це справа честі та життя», – пише Тарас.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter