У Луцьку відбувся Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з рукопашного бою. ФОТО

25 Березня 2019

Фото: Олена ЛІВІЦЬКА

Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір «РУБІЖ» зібрав у Луцьку кращих юних рукопашників з декількох областей України.

23-24 березня в обласному центру Волині відбувся Всеукраїнський турнір із рукопашного бою «Рубіж». За 19 років (а саме стільки ці змагання проводять у Луцьку) цей турнір став одним із кращих в Україні. Перемогти у ньому – за честь і для початківця, і для досвідченого спортсмена, інформує «Перший».

Організувала турнір Волинська обласна федерація рукопашного бою «РУБІЖ» (голова ради федерації – Сергій Гузов). Цьогоріч уже звично змагання відбувалися у стінах спорткомплексу обласного ліцею з посиленою військовою та фізичною підготовкою і зібрали майже дві сотні учасників з різних регіонів України.


Найбільше серед них – волинян. За звання кращого у рукопашному бою боролися представники ісцевих спортивних клубів, серед яких: «РУБІЖ», «Воїн», «Герць», «Магістр», «Інсайт», «Легіон», «Волинь», «Прайд» та інші (вік спортсменів - від 10 років і старші). Приїхали до Луцька клуби з Вінничини та Чернівеччини.


Поєдинки за першість у турнірі тривали два дні. Запеклі та дуже видовищні фінальні бої відбулися 24 березня. Крім того, з нагоди ювілею федерації у спортивній залі зібрали колишніх учнів і людей, які упродовж цього часу підтримують волинських рукопашників.

Зокрема, подяку від голови ради Волинської федерації рукопашного бою і головного судді змагань Сергія Гузова отримав голова правління в ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса», голова Благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов – за вагомий внесок у розвиток та досягнення Волинської регіональної федерації рукопашного бою. В свою чергу він привітав «РУБІЖ» з 20-річчям.


Чимало спортсменів, які є вихованцями клубу «РУБІЖ», досягли значних успіхів не тільки у спорті. Багато із них захищають країну у зоні конфлікту на сході країни.



















































3
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter