У Луцьку відбулися змагання Спеціальної олімпіади України з футболу пам'яті Миколи Стасюка. ФОТО

01 Жовтня 2020

30 вересня у спорткомплексі ВНУ ім.Лесі Українки було гамірно та людно, адже тут відбувалися Всеукраїнські змагання Спеціальної олімпіади України з футболу пам'яті Миколи Стасюка.

На свято завітало багато поважних гостей, близько 100 учасників змагань, волонтерів, друзів, які вболівають і всіляко підтримують особливих спортсменів. Урочиста частина заходу містила багато привітань, виступів творчих колективів. Також усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять багаторазового переможця Спеціальної олімпіади України Миколи Стасюка.

Футбольний турнір проходив у дружній атмосфері між 4 командами: Луцького НРЦ, Рожищенського НРЦ, ЗСЗО 15 м. Луцька, та команди з Рівного.

Під час змагань спортсмени брали участь у майстер-класі від тренерів ФК «Волинь», руханках та естафетах. У підсумку турніру усі команди отримали перемоги, кожен у своїй номінації. Медалі, подарунки, дипломи, бульбашкове шоу, цікава концертна програма – усе це створило незабутню атмосферу свята. Емоції радості та задоволення переповнювали і юних спортсменів, і тренерів, і гостей, і організаторів заходу.





















5
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter