У Луцьку з’явився перший майданчик для занять Street WorkOut

08 Квітня 2015
У Луцьку розпочали проект пропаганди здорового способу життя та спорту ‒ у дворах збираються встановлювати майданчики для занять спортом у стилі «Street WorkOut». Перший такий обладнаний майданчик відкрив Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» 7 квітня у парку імені Лесі Українки поблизу річки Стир, приурочивши цю подію до Всесвітнього дня здоров’я.

Голова правління Фонду Олександр Товстенюк зазначив, що ідея створення такого майданчика належить Ігорю Палиці. Він вважає, що спортивні майданчики «Street WorkOut» сприятимуть популяризації здорового способу життя, залучатимуть дітей до спорту та добре працюватимуть на імідж міста. Для встановлення майданчика вибрали берег Стиру, адже саме тут займається спортом найбільша кількість молоді.


Також Олександр Віталійович повідомив, що Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» має намір встановити ще 25 спортивних майданчиків такого формату. Двори обиратимуть за допомогою відкритого конкурсу, що триватиме до 1 червня: жителі будинку повинні написати лист-звернення та підкріпити його принаймні 50 підписами.

Детальну інформацію щодо конкурсу можна отримати за телефоном 78-22-11 або на сайті www.novyy.lutsk.ua






























Фото: Дмитро КУХАРУК
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter