У Луцьку змагалися юні гімнастки

21 Листопада 2016
У Луцьку пройшли змагання з художньої гімнастики «Західна Зірочка». У спорткомплексі СНУ 19-20 листопада зібралося близько 250 юних гімнасток з різних куточків України, аби продемонструвати гнучкість, граціозність та красу.

Дівчатка у вишуканих костюмах демонстрували членам журі свою майстерність, витримку та пластичність. Учасниці виконували вправи без предмета та з предметами.

Луцьк представляла команда ДЮСШ 2 спортивний клуб «Принцеса». Тренували гімнасток Цовма Оксана Михайлівна та Гаврилюк Валентина Рашидівна, які разом із молодшими тренерами брали активну участь у підготовці команди.

Золото вибороли Омельчук Анна, Ковальчук Ніка, Сидорчук Софія та Денисюк Каміла.

Срібло дісталося Максимовій Софії, Петровській Юлії, Качмар Софії, Романюк Аліні, Куран Анастасії, Озеровій Анастасії та Павлючик Соломії.

Бронзовими призерами стали Омельчук Аня, Гришко Вікторія, Левицька Анна, Ходорчук Поліна, Шалайко Каріна та Баран Ольга.





***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter