У Луцьку копи змагатимуться із «Вартою порядку»

10 Серпня 2016
У Луцьку в рамках заходів, приурочених до Дня міста, відбудеться відкритий чемпіонат міста з кросфіту.

Змагання відбудуться 21 серпня за сприяння Громадської ради при Волинській ОДА та Федерації кросфіту Волинської області.

Місце проведення – біля центрального входу у парк культури і відпочинку імені Лесі Українки. Початок – о 15:00.

На вас чекає запекла боротьба між представниками громадського формування «Варта порядку», Патрульної поліції Луцька, спортивного клубу «Щит Любарта» та Національної гвардії України та інших команд.

Заявки на участь у чемпіонаті приймаються за адресою м. Луцьк, Київський майдан, 9, кб. 629 чи на електронну пошту [email protected] до 14 серпня. Телефони для довідок — 066 702 30 07 та 068 980 90 90.



Довідково: Кросфіт – це комплекс фітнес-вправ, розроблених більше 20 років тому колишнім гімнастом Грегом Глассманом (США). Спочатку кросфіт використовувався для фізичної підготовки пожежників, але незабаром набув популярності. Кросфіт поділяється на «фізкультурний» (для більшості людей) і «змагальний» (для елітних атлетів, професійних спортсменів). Тренування включають в себе елементи з інтервальних тренувань високої інтенсивності, важкої атлетики, легкої атлетики, пауерліфтингу, гімнастики, гирьового спорту та інших видів спорту і фізичної діяльності.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter