У луцькому бою зійдуться найсильніші каратисти

17 Вересня 2015
20 вересня в Луцьку відбудеться дитячо-юнацька Відкрита першість області з карате – змагання відбудуться в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін-Сіті» о 10-й ранку.

Як розповіли організатори – ГО «Волинський союз кікбоксингу та рукопашного бою» (голова Віктор Сирота) та Клуб спортивного карате «Волинь» (голова Валентин Бродович), на Відкритій першості зійдуться 80 спортсменів у складі восьми команд, які розіграють три десятки комплектів нагород, отримають медалі та дипломи.

Окрім того, для глядачів змагань буде цікавий і видовищний показовий професійний поєдинок за участю провідних спортсменів Волинської області – багаторазового чемпіона України з карате та рукопашного бою Дмитра Щурука і багаторазового чемпіона України з традиційного та контактного карате Василя Бляшука.

До слова, перед уболівальниками виступлять почесні гості змагань: президент Всеукраїнських федерацій JKA та IKA, володар сьомого дану Олександр Крисько, президент Федерації контактного карате України, володар п’ятого дану Олександр Семенюк, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко.

Організатори особливо наголошують, що задля популяризації цього виду спорту вхід на відкриту першість вільний.


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter