Товстенюк випробував новий стадіон. Каже: круто

23 Вересня 2015
Голова правління фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк каже, що має намір регулярно займатися на бігових доріжках оновленого стадіону «Авангард». Він стверджує, що нове сучасне покриття доріжок особливо зручне під час бігу на довгі дистанції.

«Насправді різниця дуже відчутна. На коротку дистанцію – ні, а от на довгу, то відчувається, зовсім інше навантаження. Набагато легше бігти», - поділився він враженнями під час прес-конференції, присвяченої проведенню у Луцьку масштабного Всеукраїнського Чемпіонату з легкої атлетики серед юнаків від 1998 року народження й менше.

Чемпіонат відбудеться найближчої п’ятниці і суботи – 24-25 вересня. Організатори очікують, що в ньому візьме участь 800 легкоатлетів, об’єднаних у 24 обласні команди, судитимуть змагання 100 суддів, а подивитися на дійство зможуть одночасно близько 3 тисяч глядачів.

Чемпіонат пройде на новій легкоатлетичній арені стадіону «Авангард», реконструйованій нещодавно зусиллями Фонду «Новий Луцьк».

За словами Президента Федерації легкої атлетики Волинської області Володимира Рудюка, легка атлетика на Волині ще донедавна ніяк не розвивалася. Поштовхом до якісних змін стала реконструкція стадіону «Авангард», яку здійснив Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

– Той факт, що у Луцьку відкрилася легкоатлетична арена, стало подією не лише для нашої області. Всі спортсмени й тренери України по-щирому заздрять волинянам, які сьогодні мають таку арену, – повідомив Володимир Рудюк.

Голова правління Фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк відзначив, що у Луцьку вдалося не просто відкрити одну з кращих в Україні легкоатлетичних арен, а й зробити це в найкоротші терміни.

– Змагання такого високого рівня зможуть збирати дві з половиною – три тисячі людей. Зараз ми готуємо презентацію оновленого стадіонного комплексу. Там буде широка інфраструктура. Думаю, десь за два тижні ми її представимо – запевнив голова правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк.

Водночас Товстенюк наголосив, що потужності стадіону доступні для усіх, адже зроблений він для лучан.

На фото - президент Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк, голова правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк, головний арбітр Чемпіонату Володимир Яловик під час прес-конференції у Луцьку 22 вересня.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter