Топ-3 місця у Луцьку для спортивного екстриму

08 Серпня 2016
Текст: Анастасія КАЧИНА

Міжнародний день альпінізму традиційно відзначають восьмого серпня. До свята причетні не лише підкорювачі неба, гір та любителі скель, бо цей день своїм професійним святом вважають і промислові альпіністи. Серед них: монтувальники рекламних щитів, професіонали, що миють вікна у висотних будівлях, ремонтують фасади будинків, будівельники-кранівники та інші.

У Луцьку є кілька місць, де любителі екстремального спорту можуть із задоволенням та користю провести свій час.

Парк розваг «Кенгуру», що в культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті»

Тут діє єдиний і неповторний скеледром під накриттям. Свої сили в скелелазінні можуть спробувати діти і дорослі, професіонали і початківці. Тут можна відчути себе справжніми альпіністами, видираючись по підвісних мостиках, канатних доріжках та долаючи більше 20 різноманітних перешкод.



Дитячий ігровий центр «Figli Migli», що у ТРЦ «ПортCity»

Поки дорослі частують кавою або займаються шопінгом, їхні дітки під наглядом аніматорів та професійних педагогів можуть спробувати себе у ролі альпініста.



Екологічно-розважальний об’єкт «Екологічна стежка здоров’я» у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Туристично-екстремальний об’єкт розміщений поблизу «Пташиного гаю», що у центральному парку Луцька. На різній висоті над землею на деревах встановлені майданчики, між якими натягнуті канатні доріжки, троси, підвісні мостики, шини та сітки.
Зайнятися «канатними» розвагами дозволяється лише малюкам, які старші 3 років. Відповідно до віку пропонуватимуть і маршрут прогулянки.



Як планувати свій відпочинок – кожен вирішує сам. Щоб зрозуміти, чи альпінізм – це ваше, для початку варто хоча б спробувати.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter