Успішно!

Спортсмени з Парижа, тренери та експерти: унікальний погляд на змагання – на «Олімпійському Районі»

Спортсмени з Парижа, тренери та експерти: унікальний погляд на змагання – на «Олімпійському Районі»

Упродовж двох тижнів на ютуб-каналі видання виходить низка відеопрограм, які пропонують глядачам унікальний погляд на Олімпіаду через бачення українських спортсменів та експертів.

До найгарячішої події літа 2024 року, Олімпійських ігор у Парижі, Спорт на Районі запустив унікальний спецпроєкт.

Упродовж двох тижнів на ютуб-каналі видання виходить низка відеопрограм, які пропонують глядачам унікальний погляд на Олімпіаду через бачення українських спортсменів та експертів.

Спорт на Районі запропонує любителям спорту огляд найвизначніших досягнень українців від легкої атлетики до футболу, від брейкінгу до боксу, від гімнастики до дзюдо й боротьби, включення атлетів наживо з Парижа, прогнози та аналітику.

У першому випуску «Олімпійського Району» журналісти детально розглянули, чим ХХХІІІ літні Олімпійські ігри в Парижі відрізняються від Олімпіад попередніх років. У другому – поговорили про те, хто може піднятися на п’єдестал змагань. У третьому – проаналізували, хто такі «нейтральні атлети», де вони взялися й чого від них варто чи не варто очікувати.

Четвертий випуск започаткував новий етап «Олімпійського Району», адже редакція запропонувала глядачам не тільки погляд журналістів і експертів, а й живі включення. Спеціальним гостем нового випуску був легкоатлет Данило Даниленко, який представлятиме Україну в легкоатлетичній змішаній естафеті й зараз перебуває в Парижі. 

Також своїм досвідом і фаховим поглядом поділилася колишня атлетка, учасниця Олімпійських ігор, чинна тренерка Надія Боровська.

До завершення Олімпіади «Олімпійський Район» виходитиме в ефір після змагального дня на ютуб-каналі Спорт на Районі.

Попереду глядачів чекають включення з Парижа з Марією СахарукІриною КлимецьМарією ПовхІваном Банзеруком та іншими атлетами й тренерами.

Над «Олімпійським  Районом» працює команда у такому складі: Юрій Конкевич – ведучий та спортивний оглядач, Галина Максимчук – редакторка Спорт на РайоніРоман Мелимука – журналіст Район.in.ua, який стежить за перебігом футбольного турніру; Анастасія Куніцина – продюсерка, Євген Куніцин – технічний режисер та Олександр Пілюк – оператор-монтажер.


Спорт на Районі пропонує стати спонсором олімпійського спецпроєкту за трьома рівнями. Аби дізнатися деталі, звертайтеся на електронну пошту  [email protected].

Додати новий коментар