Спортсмени-сеньйори привезли до Луцька 18 медалей зі змагань у Польщі

27 Травня 2019

Серед семи десятків команд на ХІ Міжнародній олімпіаді Університетів третього віку «Третій вік на старт» у місті Лази (Республіка Польща) сеньйори з Луцька у спільному підсумку індивідуальних нагород зайняли третє призове місце.

Про це йдеться у дописі на сторінці Унівеситету третього віку у Фейсбуці.

«Третє призове місце! Третій вік! Символічно! Але лише в цьому році! Нас чекають і більш поважні нагороди! Нагороди для людей поважного віку!», – емоціїно прокоментували досягнення у пості.

В командному заліку «сеньйори» взяли 18 медалей, з них 3 – золоті і 5 – срібних.

Важливою перемогою стало нагородження найстарших спортсменів. Зокрема, у категорії «80+» в бігу на дистанцію в 60 метрів «золото» здобула Антоніна Ткачук і срібну медаль виборов Юрій Горобець – стратегічний керівник групи спортсменів-сеньйорів Університету третього віку в Луцьку.

В ХІ Міжнародній спортивній олімпіаді Університетів третього віку «Третій вік на старт» взяли участь близько 70 команд з Польщі, України й Австрії: півтори тисячі учасників, більше двох тисяч вболівальників, глядачів і волонтерів, представники Міністерства спорту Польщі, Парламенту Європи, мери міст, представники воєводства Шльонського, багато гостей і спонсорів створювало атмосферу важливості спортивного і олімпійського руху сеньйорів.







































1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter