«Щоб надихнути побратимів»: волинянин бере участь в  «Іграх Нескорених»

03 Грудня 2020

Волинян Павло Ковальський бере участь в «Іграх Нескорених». Цього року через пандемію коронавірусу змагання не відбуваються в традиційному форматі – його проводять онлайн.

Усі спортсмени, виконавши вправу, надіслали організаційному комітетові відеозвіт. Оргкомітет розгляне матеріали та оголосить результати 13 грудня, – йдеться на сайті «Голос Америки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «НЕСКОРЕНА» ЛУЧАНКА ЗУСТРІЛАСЬ З ПРИНЦОМ У ЛОНДОНІ. ФОТО

На цьогорічних іграх у веслуванні та стрільбі з лука змагається волинянин Павло Ковальський. Він отримав травму хребта при обороні Дебальцевого, коли після влучання танкового снаряда його відкинуло вибуховою хвилею. Реабілітувавшись, військовий приєднався до національної команди «нескорених».

«Для мене медаль на цих іграх онлайн 2.0 – не головне. Я доєднуюсь до можливості додаткового тренування і виступу, а також мотивації підтримувати чудовий спортивний ветеранський проєкт, щоб мати можливість і надихнути своїх побратимів, і показати, що варто займатися спортом, варто розвиватися, докладати зусиль. Адже це чудова фізична реабілітація», – додає Павло.


1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter