РанОК: як виглядають дівчата після боїв в ММА

12 Травня 2019

Шрами прикрашають обличчя чоловіка. А що з жінками? У змішаних єдиноборствах багато красивих дівчат, які вважають, що і дамам шрами не завадять. Особливо, якщо йдеться про особу суперниці. На сайті «Тут цікаво» зробили підбірку борчинь змішаних єдиноборств.

Джина Карано

Джина Карано була секс-символом змішаних єдиноборств ще до того, як це стало мейнстрімом. Хай там що, після TKO від Кріс Сайборг, з єдиноборствами вона зав'язала. Можливо, подивилася на це фото і вирішила - та ну його нафіг, вже краще кіно.

Дарина Ібрагімова

Ще один приклад того, що трапляється, коли проти Кріс Сайборг б'ється жінка. Дарині Ібрагімовій пощастило набагато менше, ніж Джині.

Міша Тейт

Багато хто вважає саме Мішу секс-символом сучасного жіночого ММА. Кет Зінгано спустила її шанувальників з небес на землю, нагадавши, що UFC - це все ще бої, а не конкурс бікіні.

Анастасія Янькова

Найсексуальніша дівчина в російських єдиноборствах кілька років успішно билася за правилами професійного кікбоксингу та її обличчя після цих боїв не сильно відрізнялося від того, до якого всі звикли. Але ММА - це зовсім інша історія. І на наступний день після турніру Bellator 161 ми в цьому ще раз переконалися, коли Настя оновила свій інстаграм.

Ронда Рауза

З одного боку - цей кадр вже всіх дістав, але не включити його в добірку було б злочином. Одне з найбільш неприємних фото в багатому портфоліо головної зірки жіночих боїв. І, як не дивно, найпопулярніше за останні місяці. Навіть популярніше, ніж відверта фотосесія в бодіпейнт «купальнику».

Джесіка Пенья

Хто б міг подумати, що Джессіка Пенья - досить сексуальна жінка. Адже в бою проти Джоани Енджейчік вона виглядала як чудовисько Франкенштейна.


1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter