«Повір у себе»: у Луцьку відбулась Спартакіада для особливих дітей. ФОТО

30 Жовтня 2019

«Повір у себе» – так звучить назва та девіз спортивного заходу для особливих дітей. У луцькому ТРЦ «Адреналін сіті» об 11:00 в середу, 30 жовня, розпочалась обласна Спартакіада для дітей з інвалідністю.

На подію прийшли більше сотні усміхнених юних спортсменів, які мали змогу взяти участь у різних видах спорту: шахи, шашки, настільний теніс, бадмінтон, боча, футбол


Діти з різними нозологіями (вади слуху, вади зору, ураження опорно-рухового апарату, вади розумово-фізичного розвитку) проявили себе, показали свої сили та відчули себе переможцями.

Організатори заходу: Управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, Відділ з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» та Обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів.


Також на заході нагородили переможців та призерів обласної Спартакіади за підсумками 2018 року:

– третє місце серед міст обласного значення Воолинської області посіла команда з Володимира- Волинського.

– друге місце здобула команда з Ковеля.

– перше місце завоювала команда з Луцька.

«Цей захід спрямований на те, щоб ознайомити дітей з різними видами спорту. Ми хочемо залучити їх до занять фізичної культури. Для цього сьогодні працюють чимало тренерів. Ми хочемо, щоб в майбутньому дітлахи представляли нашу область. Ми бажаємо, щоб діти відчували себе комфортно поза "вакуумом" і реалізовували себе», – прокоментував начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Галан-Ващук Віктор Йосипович.
















***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

2
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter