Міжнародні спортивні змагання - у серпні на Світязі

12 Липня 2018

На Волині 11 серпня відбудеться міжнародний Екомарафон «Світанок Світязя 2018». Участь у спортивних змаганнях можуть брати спортсмени-аматори, професіонали, а також сім’ї з дітками і самі діти.

Захід відбудеться вперше на березі озера Світязь, що у Шацькому районі з нагоди «Європейських днів Добросусідства 2018». Реєстрація на участь у забігах триває тут.

Організація змагань, передусім, покликана, залучати молодь та активне населення до занять спортом, пропагувати здоровий та активний спосіб життя, а також зберегти природнє багатство Шацьких озер Волині.


10 серпня відбудеться польсько-український транскордонний пробіг «Пробіг Полісся» на дистанції 5 км, цеперший», а також представлення професійних спортсменів, які братимуть участь у забігу наступного дня.

11 серпня відбудуться такі змагання для дорослих: Екомарафон «Світанок Світязя» на дистанції понад 42 км, Екопівмарафон – 21 км, Екопробіг берегом Світязя по воді «ЕСО WATER RUN» 400 м, Екоестафета: 10,5 км х 3 + 10,695 км - 42,195 км, біг на дистанції 5 км «ЕСО RUN».

Також в рамках Екомарафону відбудеться Кубок України з перегонів на лижеролерах на марафонській дистанції 42,195 км та півмарафонській 21 км. Інформація про вартість реєстрації на різні забіги – на нашій Сторінці у Фейсбук.

Діти ж, 11 серпня зможуть безкоштовно брати участь лише у бігах водою берегом Світязя. Зокрема, 100 метрів водою бігтимуть дівчата та юнаки 2003-2010 років народження. А для спортивного сімейного відпочинку відбуватиметься Естафета «Тато, Мама, Я» 3х100 м. Вік дітей 2006 – 2010 р. н.

Нагородження переможців та призерів відбуватиметься відразу після подолання дистанцій. Призовий фонд змагань оприлюднимо незабаром.

Серед учасників пробігів та вболівальників розіграють цінні призи. А для вдалого проведення вечора організатори обіцяють святкову дискотеку на пляжі Екомарафону «Світанок Світязя».


До слова, Екомарафон - це спільна ініціатива федерації легкої атлетики Волинської області, федерації України з поліатлону, Шацького лісового коледжу, Шацького національного природного парку, Спортивного Клубу «Ковель», OTK «Rzeźnik» (товариства жертв тренера Кляуса «Резун») та Chelmbiega «Хелмбігає» у співпраці з адміністрацією Шацького району (Україна) та гміни Воля-Ухруська, Володавського повіту (Польща) в рамках «Європейські Дні Добросусідства» мають на меті показати усю красу Полісся.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter