Луцькі акробатки взяли «золото» на чемпіонаті України. ФОТО

23 Травня 2019

Лучанки гідно виступили на змаганнях зі спортивної акробатики як в Україні, так і за кордоном.

Про це повідомила прес-служба департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради у Фейсбуці.

11-14 у Вінниці відбувся Чемпіонат України серед дорослих зі спортивної акробатики. Трійка спортсменок з Луцька – Дарина Помяновська, Олександра Мальчук та Вікторія Куніцка – вибороли впевнену перемогу серед жіночих груп, вперше виконавши унікальне потрійне сальто. Дівчата вже вдруге стали чемпіонками України серед дорослих.

Жіноча пара у складі Ірини Юхимюк та Софії Чернявської зайняла 4 місце серед жіночих пар. Ще одна трійка з Луцька – Дарина Сахарук, Олександра Бірюкова та Аліна Олексієнко – посіла 6 місце, дівчата виконали нормативи Майстрів спорту України.

Після Чемпіонату України три волинських склади успішно виступили на міжнародному турнірі у Варшаві, який відбувся 16-19 травня, за участі семи країн – Польщі, Білорусі, України, Ізраїлю, Молдови, Франції та Росії. Дві наших трійки в категоріях 12-18 років та 13-19 років вибороли золоті нагороди, а жіноча пара посіла третє місце.

Зараз дві наші жіночі групи готуватимуться до Чемпіонату України серед юнаків в червні. А у жовтні 2019 року «золота» жіноча трійка – Дарина Помяновська, Олександра Мальчук та Вікторія Куніцка – захищатиме честь України на Чемпіонаті Європи в Ізраїлі.











0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter