Луцький плавець змагатиметься за шанс виступити на олімпіаді

28 Квітня 2015
Плавець із Луцька Віталій Алпатов у складі збірної команди України змагатиметься на чемпіонаті світу з водних видів спорту, що відбудеться влітку в Росії.

Перспективний спортсмен Віталій Алпатов змагатиметься в естафетному плаванні 4 х 100 м вільним стилем. Таке рішення прийняло Керівництво Федерації плавання України, повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Окрім шести найсильніших плавців України, які виконали норматив, на чемпіонат світу в індивідуальних номерах програми на світовій першості виступлять і низка перспективних спортсменів, серед них і Віталій.

«Ми вирішили дати змогу нашим перспективним плавцям, які не виконали норматив в індивідуальних номерах програми, також виступити на чемпіонаті світу. Сергій Шевцов, Богдан Плавін та Віталій Алпатов виступатимуть з досвідченим Андрієм Говоровим», - повідомив головний тренер збірної команди України з плавання Андрій Сердінов.

Чемпіонат світу з водних видів спорту відбуватиметься з 24 липня по 9 серпня у місті Казань (Росія). На змаганнях розігруватиметься 75 комплектів нагород. Для того, щоб потрапити на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро, волинському спортсмену треба продемонструвати олімпійський час або ж потрапити до дванадцятки найсильніших естафетних команд, які будуть виступати на чемпіонаті світу.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter