Луцькі спортсмени виступлять на всеукраїнських змаганнях з пауерліфтингу

22 Січня 2016
Одні з найчисельнііших змагань в Україні зі жиму лежачи, становій тязі та екстримальному жимi (в екіпіруванні та без) відбудуться 12-13 лютого у Новограді-Волинскому. На «ІІІ-ій Кубок Звягеля» («Zvyagel Cup 2016») вже надійшло більше 130 заявок на участь.

Змагання організовує Ukrainian Powerlifting Committee. Збір спортсменів відбудеться 12 лютого, аби увесь наступний день можна було присвятити змаганням.

Головною інтригою змагань стане протистояння у вправі «жим штанги лежачи», адже тут змагатимуться кращі спортсмени з Києва, Житомира, Турійська, Луцька, Славути, Ковеля та Білої Церкви.

Обласний центр Волині представлятимуть вихованці фітнес-клубу «Альфа Юніверс». У складі команди – кандидат в майстри спорту ВПАУ Богдан Сидорук, майстер спорту ВПАУ Віталій Демедюк, спорсмени Андрій Шворак, Анна Поліщук та Олександр Тупайло.

[caption]
Віталій Демедюк та Богдан Сидорук[/caption]
[caption]
Андрій Шворак та Богдан Сидорук[/caption]
[caption]
Богдан Сидорук, Віталій Демедюк та Олександр Тупайло[/caption]
[caption]
Головний тренер «Альфа Юніверс» Євген Немц[/caption]

«Усі спортсмени настроєні дуже серйозно і планують показати високі результати, зайняти призові місця, – розповідає Віталій Демедюк. – Наша поїздка стала реальною завдяки підтримці головного тренера фітнес-клубу «Альфа Юніверс» Євгена Немца та будівельної компанії ТзОВ «Маневичіагробуд», за що їм велика подяка. «Альфа Юніверс» також виступить спонсором змагань, надавши якісне спортивне харчування в якості призів абсолютним переможцям».

На заголовному фото та на головній – спортсменка Анна Поліщука.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter